Altijd een antwoord

Het vakmanschap van onze medewerkers is een pijler van ons succes. Door hun ervaring en kennis kunnen zij onze klanten optimaal adviseren. Keer op keer blijkt dat onze klanten de deskundigheid van onze medewerkers net zo hoog waarderen als het brede assortiment en de goede kwaliteit. Jongeneel-medewerkers zijn ervaren bouwers en hebben grote kennis van de materialen en producten. Zo zijn ze altijd in staat u de beste tips en toepassingadviezen te geven.

We zijn trots op onze expertise en geloven dat we hiermee een belangrijke rol spelen voor onze klanten. Daarom investeren we fors in de vakkennis van onze mensen. Een voorbeeld hiervan zijn onze deurenspecialisten, de AmbassaDEURS. Elke vraag over elke soort deur kunnen zij beantwoorden. Hierdoor weet u zeker dat je altijd de juiste deur op de juiste plaats krijgt. Dit scheelt u tijd, kosten en vermindert de faalkosten aanzienlijk.

Ons vakmanschap gaat dus veel verder dan alleen hout. Van een kleine klus tot grootschalige infrawerken: we hebben de kennis hiervoor in huis. We dagen u uit onze kennis te testen. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een dakkapel,  isolatie, gevelbekleding, dakbedekking of betonbekisting? Bel, mail of bezoek ons en u krijgt het antwoord.

Advies van vakmensen aan vakmense

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok