Altijd naar wens

Een van de pijlers van onze service is het maatwerk dat we leveren. Hiermee bewijzen we keer op keer dat Jongeneel de expert is op het gebied van hout en plaatwerk. Niet alleen is de kwaliteit van ons maatwerk ongeëvenaard, u bespaart ook nog eens tijd en geld door de materialen vooraf al te laten behandelen. Welke bewerkingen u ook laat uitvoeren, bij Jongeneel doen we het altijd naar wens.

De Platerij
De Platerij van Jongeneel is een begrip in Nederland. Al ruim een kwart eeuw bewerkt deze speciale afdeling van Jongeneel plaatmaterialen.
Door de jarenlange ervaring is de Platerij in staat alles op maat te maken en kan zagen, frezen en boren op elke mogelijke manier worden uitgevoerd. Niet alleen houtachtige plaatmaterialen, ook steenachtige materiaalsoorten kunnen we moeiteloos bewerken.

De Painterij
Jongeneel heeft een eigen Painterij. Hier kunnen we alle voorkomende plaatmaterialen en houtproducten voorzien van een (grond)verflaag. Doordat de Painterij naast de Platerij is gelegen vinden zagen en gronden op één locatie plaats. En dat verkort de levertijd. Het is dus mogelijk om producten gezaagd en gegrond bij u af te leveren in alle wenselijke vormen en maten. En dat kan u veel tijd en geld besparen.

Machinale bewerking
Jongeneel biedt je een volledig assortiment houtproducten.
Maar wij leveren meer dan alleen de houten balk of lat. Naast de standaard maten kan vurenhout, hardhout en plaatmateriaal ook naar wens verwerkt worden.
Met onze eigen schaverijen zijn wij in staat om diverse machinale bewerkingen snel en op maat uit te voeren.

Voor al ons maatwerk geldt dat we just-in-time kunnen bezorgen. Ongeacht of het gaat om een paar balken of een volle pallet plaatmateriaal. Voor een advies op maat staan onze specialisten op de vestiging graag voor u klaar!

Voorbeelden van mogelijke bewerkingen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok