AluCoya

Jongeneel kan voortaan ook een deurplaten leveren met een Tricoya toplaag.

Dankzij de toplaag van Medite® Tricoya® zijn AluCoya® deuren spiegelglad af te werken. Medite® Tricoya® heeft een hoge vormstabiliteit en vertoont nauwelijks krimp- en zwelgedrag. Het materiaal vervormt niet door vocht en het ‘bloemkool-effect’ kan niet ontstaan.

Geen koudebrug
In tegenstelling tot soortgelijke producten met een metalen stabiliteitskoker, heeft de AluCoya® dankzij de verwerking van het aluminium dampscherm geen koudebrug: optimale isolatie en absoluut geen condensvorming aan de binnenzijde!

Isolerend
Met een Up-waarde van maar liefst 0,96 W/(m2*K) (bij standaardmaat 235x95 in 54 mm dikte) overtreft de AluCoya® ruimschoots de laatste normen van het Bouwbesluit (2013). Door vormstabiliteitsklasse 2 en het ontbreken van koudebruggen wordt optimale isolatie gewaarborgd.

Flexibel
Grote vrijheid in design voor wat betreft glasopeningen en infrezingen. Zelfs voor maatwerk garanderen wij extreem korte levertijden.

Veiligheid
AluCoya® en AluCoya-Profile® voldoen aantoonbaar aan de laatste weerstandsklasse 2-eis, RC 2, volgens NEN 5096. Zo houdt u alle ongewenste gasten buiten en is uw huis veilig afgeschermd.

Neem contact op voor meer informatie