text.skipToContent text.skipToNavigation

Deuren, kozijnen, lijstwerk en plinten

Deuren en Kozijnen

Altijd de sleutel tot de juiste deur

Als je op zoek bent naar deuren en toebehoren voor jouw project, dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van een voordeur, het plaatsen van een achterdeur voor een nieuwe aanbouw of een complete woningrenovatie, bij Jongeneel vindt je altijd de beste oplossing.

Breed en diep assortiment

Jongeneel werkt samen met een groot aantal merkleveranciers op het gebied van deuren en toebehoren. Dat betekent één adres voor een compleet aanbod van zowel binnen-, als buitendeuren, hang- en sluitwerk, kozijnen, plinten en architraven, beslag en glas en overige toebehoren om uw deur compleet te maken en af te werken.

Uit voorraad en snelle levertijden

Jongeneel biedt je het grootste voorraadassortiment aan binnen- en buitendeuren en standaard toebehoren. Dat is direct meenemen of binnen 24 uur laten bezorgen. Heb je deuren of toebehoren nodig welke niet uit voorraad leverbaar zijn? Dan kan Jongeneel deze vanwege haar uitgebreid leveranciersnetwerk vaak al binnen 7 werkdagen leveren.

Bij Jongeneel vindt je het grootste voorraadassortiment aan binnen- en buitendeuren. Van deurplaten om zelf te bewerken tot aan luxe boardpaneeldeuren om direct te plaatsen en af te werken. Ook voor kozijnen, dorpels, beslag en hang- en sluitwerk bieden wij u een uitgebreid voorraadassortiment. Alles is direct mee te nemen of kun je binnen 24 uur laten bezorgen op elk gewenst adres.