text.skipToContent text.skipToNavigation

Gevelbekleding kopen? Breed en professioneel aanbod

Gevelbekleding kopen bij Jongeneel

Jongeneel is dé specialist in gevels. Wij hebben een breed en professioneel assortiment gevelbekleding van de beste kwaliteit. We leveren hoogwaardige en duurzame gevelplaten voor een scherpe prijs. Zo ben je niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit maar ook van een professioneel eindproduct. Bestel daarom jouw gevelbekleding bij Jongeneel. Bestel je voor 13:00 uur? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis of op je werkplaats.

Gevelbekleding van Trespa, keralit en Rockpanel

Bij Jongeneel koop je gevelbekleding en gevelplaten in verschillende materialen, kleuren, structuren en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan hout gevelbekleding, HPL plaat, kunststof gevelbekleding, aluminium gevelbekleding, multiplex maar ook rabat en boeidelen. Uiteraard kan je vertrouwen op bekende merken en vind je daarom bij Jongeneel een groot aanbod van:

✓ Trespa
✓ Keralit
✓ Rockpanel

Voordelen van gevelbekleding

Gevelbekleding is onderhoudsvriendelijk, eenvoudig te monteren en duurzaam. Daarbij biedt het bescherming tegen weersinvloeden en verfraaid het aanzienlijk de woning, kantoor of bedrijfspand.

Jongeneel geeft advies over gevelbekleding

Heb je vragen over gevelbekleding? Onze gevelspecialisten staan je graag voor je klaar! Ons team levert een totaalconcept voor jouw project. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste advies, begeleiding, oplevering en nazorg krijgt. En voor een perfecte en complete afwerking bieden wij de Platerij aan. Jouw gevelbekleding precies op maat gezaagd zoals jij wilt. Ontdek het zelf! Kom daarom langs bij een van onze Jongeneel vestigingen, de koffie staat klaar.