text.skipToContent text.skipToNavigation

Tuinhout kopen? Van Accoya tot Zweeds rabat

Beste kwaliteit tuinhout bij Jongeneel

Jongeneel is al meer dan 220 jaar dé houtspecialist van Nederland. Voor elk tuinproject leveren wij het perfecte stuk hout van de allerbeste kwaliteit en scherpste prijs. Bij ons kan je terecht voor een breed en uitgebreid assortiment tuinhout. Wij verkopen onder andere hardhout planken, geïmpregneerd tuinhout, vlonderplanken en schuttingen.

Van Accoya tot Zweeds rabat

Bij Jongeneel vind je een groot aanbod in tuinhout zoals:

✓ Douglas hout
✓ Eikenhout
✓ Western Red Cedar
✓ Bamboe hout 
✓ Accoya hout 
✓ Vurenhout
✓ Thermisch gemodificeerd hout

Ook kan je bij ons terecht voor vlonderplanken, tuinschermen en rabat delen.

Online tuinhout kopen

Bij Jongeneel ben je aan het juiste adres voor het kopen van tuinhout. Kom langs en maak gebruik van onze Drive In. Hier kan je snel en droog al jouw tuinhout afhalen. Bestel je liever online? Via de webshop bekijk je eenvoudig alle benodigde producten. En bestel je voor 13:00 uur? Dan word het de volgende werkdag geleverd. 

Kom langs in een van onze 42 vestigingen of bestel online. Start jouw tuinproject bij Jongeneel.

Tuinhout bij Jongeneel

Is tuinhout niet wat je zoekt? Gelukkig hebben wij een groot assortiment hout en plaatmateriaal in huis of neem een kijkje bij gevelbekleding. Ook voor ijzerwaren en gereedschap kan je bij ons terecht. Tot ziens bij Jongeneel! Wij helpen je altijd verder.

FSC® en PEFC™ gecertificeerd

Duurzaam ondernemen zit in de roots van Jongeneel. We maken ons al 220 jaar hard voor verantwoord hout en streven wij naar 100% gecertificeerd hout. Daarom heeft vrijwel al ons hout een PEFC™ en/of FSC® keurmerk.