TERUG

BIM Projectmanager, TABS Holland (40 uur)

Wij timmeren hard aan de weg met BIM, maar hebben een kartrekker nodig die ons de weg wijst! Voel jij je aangesproken?!

Als BIM Projectmanager houd je je bezig met het (verder) implementeren van deze methodiek. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en opstellen van beleid en randvoorwaarden binnen de organisatie om projecten met BIM uit te kunnen voeren. Je creëert contacten met samenwerkende partijen en initieert de implementatie van systemen en processen. Je zet het leer- en veranderproces in gang en verdeelt werkzaamheden op het gebied van BIM in de organisatie.  Dat maakt je een aanjager, een verbinder en een motivator tegelijkertijd.

Het team

Samen met je leidinggevende en twee andere collega’s werk je op het Projectbureau. Projecten worden opgestart in opdracht van het management van TABS Holland of op eigen initiatief van het Projectbureau. Je standplaats is Zaandam maar je zult ook regelmatig aan de slag gaan in Utrecht.

Jouw capaciteiten

Je bent sociaal en energiek en hebt een brede kennis op het gebied van het bouwproces. Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen en bent in staat om werkmethodes te analyseren en te verbeteren. Je hebt het lef om bestaande processen ter discussie te stellen. Je hebt een commerciële instelling en bent in staat om jouw omgeving te enthousiasmeren en voor je te winnen. Je beschikt over:  

  • Een afgeronde WO opleiding bouwkunde of (technische) bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in projecten met BIM
  • Kennis van BIM: software, processen en BIM projecten
  • Kennis op het gebied van bouwprocesmanagement en verandermanagement
  • Overtuigingskracht, innovatief vermogen en organisatiesensitiviteit

Wij bieden je

Een fulltime uitdagende en afwisselende baan waar je op basis van jouw visie op en ervaring met BIM ons kunt adviseren. Wij hebben grote stappen te maken op dat vakgebied. Bij ons kun je jouw vakmanschap bewijzen en uitbouwen. Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Verder bieden wij jou:

  • Een informele maar professionele werkomgeving
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen als professional, bijvoorbeeld in onze academy
  • Korting op alle artikelen die we verkopen

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Sybrand Meersschaert (Manager Projectbureau),  Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-51424072. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van Projectmanager BIM.

Over de organisatie

Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok