BisonBISON PROFESSIONAL: GEMAKKELIJK EN BETROUWBAAR MONTEREN, LIJMEN EN AFDICHTEN

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar zijn de uitgangspunten voor productontwikkeling voor de professionele merken van Bison Professional. Bison Professional biedt de vakman een compleet assortiment kwaliteitsoplossingen voor alle professionele klussen op het gebied van monteren, lijmen en afdichten. Alle producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn waar nodig voorzien van diverse keurmerken en gericht op maximaal gebruiksgemak en een perfect eindresultaat waar de vakman trots op kan zijn.

Lijmen, monteren en afdichten: Poly Max® en Montagekit®


Bison ontwikkelde meer dan 10 jaar geleden Poly Max, op basis van SMP-Polymer, voor lijmen, monteren én afdichten. Inmiddels is er een compleet Poly Max assortiment beschikbaar, inclusief unieke, snelle express varianten. Voor uitdagingen met gebogen werk of materialen onder spanning kan natuurlijk ook altijd vertrouwd worden op Montagekit.

   

 

Houtverbindingen: witte houtlijmen, PU-Tix en de nieuwe Hout Max


Als lijmspecialist voor de vakman biedt Bison Professional een complete range houtlijmen, constructielijmen en contactlijmen. Van het waterdicht verlijmen van een kozijnhoek, het lamineren van een tafelblad tot het maken van sandwichpanelen: een verbinding met Bison Professional is van de allerhoogste kwaliteit.

Kwaliteit & Innovatie


Bison Professional staat voor kwaliteit en innovatie. Producten van Bison Professional voldoen aan de hoogste standaarden voor professioneel gebruik, getest en gekeurd door onafhankelijke instanties en voorzien van (inter) nationale keurmerken en conform Europese normeringen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok