TERUG

Calculator / werkvoorbereider Platerij Utrecht

Ben jij een doorzetter en ben je technisch? Vind je het een uitdaging om tekeningen en schetsen uit te werken en daarvoor CNC-aansturingen te maken?  Dan ben jij de calculator die wij zoeken!

Je werkt tekeningen en schetsen uit in auto-Cad en maakt CNC-aansturingen. Je stelt kostprijsberekeningen op en werkt deze uit. Je onderhoudt contacten met onze vestigingen over bewerkingsprijzen en leveringen. Daarnaast doe je mede de calculatie en werkvoorbereiding van orders die vanuit de Painterij komen.

Waar ben je goed in?

Koninklijke Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Dat vereist een productiementaliteit. Je zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk orders efficiënt door de Platerij gaan. Je bent communicatief sterk en gaat makkelijk om met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie. Je kunt goed organiseren, bent kritisch en evalueert continu je eigen prestaties.

Wij zijn op zoek naar iemand:

• Met een MBO/HBO  werk- en denkniveau
• Met een paar jaar werkervaring als calculator
• Met een full-time beschikbaarheid
• Die een teamplayer is

Wij bieden jou:

• Een uitdagende functie
• Een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken
• Opleidings,- en ontwikkelmogelijkheden
• Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Piet van den Berg (Manager Platerij) via telefoonnummer 06-53143913. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar l.pols@jongeneel.nl. Vermeld in de regel Werkvoorbereider/Calculator.

Over de Platerij

De Platerij bevindt zich in Utrecht en verzorgt de totale logistiek en bewerkingen voor Trespa en diverse plaatmaterialen. Het machinepark bestaat onder meer uit CNC-bovenfrezen en computergestuurde zaagmachines.  Meer info.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok