TERUG

Verkoper binnendienst/ verkoper afhaalcentrum Alphen aan den Rijn

Jij bent samen met je collega’s hét visitekaartje van onze vestiging! Je bent het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten en een eerste indruk zegt alles! Je helpt de klanten in de bouwshop en het haalcentrum. Je staat onze klanten en prospects ook aan de balie en telefonisch te woord Met jouw kennis van bouwmaterialen en verkoopkwaliteiten help je de klant zo goed mogelijk. Je stelt kritische vragen en zorgt ervoor dat zij tevreden de vestiging uitgaan. Verder zorg je ervoor dat het haalcentrum  er tip top uitziet, zodat de klant precies weet waar hij alles kan vinden.  Door jouw drive en energieke persoonlijkheid  haal je jouw dagelijkse doelstellingen met gemak.

Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden: 

Je zet bestellingen klaar
Je ontvangt goederen en controleert deze
Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtwagens
Je houdt de voorraad bij
Je zorgt ervoor dat de bouwshop en het haalcentrum er netjes uitzien
Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders
Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes
Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten
Invoeren van in- en verkooporders
Klanten helpen aan de balie bij afwezigheid van je collega
 

Jouw capaciteiten

Het spreekt voor zich dat je van aanpakken houdt. Je maakt heel makkelijk contact en je hebt een klantgerichte en commerciële instelling. Verder houd je van netheid en zorg je dat de bouwshop en het haalcentrum er altijd perfect uitzien.
 

Je beschikt verder over:  

Een MBO niveau 4  diploma richting verkoop, bouwkunde, transport of logistiek
Uitstekende omgangsvormen
Een geldig heftruck certificaat is een pre
 

De vestiging en het team

De vestiging Alphen aan den Rijn is per 1 mei  jl. een zelfsturende vestiging. Dat wil zeggen dat er geen manager verantwoordelijk is voor de vestiging maar dat de collega’s dit samen zijn. Een ieder heeft hier dus een even grote verantwoordelijkheid in en dat is iets wat je leuk en interessant moet vinden maar ook iets wat je moet kunnen. Het team doet het samen en spreekt elkaar aan waar nodig. Het team bestaat uit 3 collega’s op de binnendienst en 1 collega in de buitendienst.
 

Wij bieden je

We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij diverse  trainingen om jouw commerciële vaardigheden en productkennis te vergroten. Daarnaast is er op de vestiging dus genoeg ruimte voor ideeën en initiatieven. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een martconform salaris. 
 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden  dan kun je je motivatiebrief en CV  sturen naar HR, solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van Verkoper Afhaalcentrum Jongeneel Alphen aan den Rijn

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok