Fonofloor en Fermacell contactgeluidisolatie

FONOFLOOR en FERMACELL staan borg voor een topprestatie in contactgeluidisolatie. Dankzij de samenwerking tussen deze beide A-merken in de bouw is er nu een perfecte vloeroplossing voor oude panden, die moeten worden opgewaardeerd naar hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid en comfort.De combinatie van FONOFLOOR en FERMACELL levert een dekvloer op die een prima basis vormt voor een appartementscheidende vloer. FONOFLOOR zorgt met het akoestische geluidsproduct Fonofive voor de goed verende onderlaag op de originele houten vloer. FERMACELL vloerelementen vormen de keiharde toplaag.

De voordelen van deze combinatie zijn evident. De dekvloer levert een contactgeluidverbetering op van maar liefst 12 dB op een houten vloer. Bovendien verbetert de brandwerendheid van boven naar beneden naar 60 minuten. Daarmee voldoet de vloer ruimschoots aan de eisen die het bouwbesluit stelt aan appartementscheidende vloeren.

De montage is eenvoudig en droog, dus zonder vochtbelasting voor het pand. Het gewicht blijft beperkt tot 31 kg per m2. De totale opbouwhoogte is slechts 30 mm. De vloer biedt vele afwerkingsmogelijkheden, waaronder linoleum, marmoleum, PVC-vloeren, gietvloeren, epoxyvloeren, alle soorten tapijten, keramische tegels en natuursteen, laminaat, parket en andere houten vloeren.

Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde Jongeneel vestiging.