TERUG

Datamanagement TABS

Jij ondersteunt de TABS Holland handelsbedrijven bij het verbeteren van informatiestromen en beheren van master artikeldata. Je doet dit door het verder professionaliseren en automatiseren van de dataflow binnen onze organisatie. Hierbij initieer en leid je verbeterprojecten op het gebied van Datamanagement. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het accuraat verzamelen, verwerken en bewaken van actuele product- en prijsinformatie. Je communiceert met in- en externe stakeholders over het aanleveren van artikel- en prijsinformatie en het verbeteren van informatiestromen.

Wat neem jij mee?

Timber and Building Supplies Holland is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij zijn ambitieus en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste collega die ons helpt verder te groeien en professionaliseren op het gebied van Datamanagement. Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding, bijv. Informatica, of Bedrijfskunde met een aantal jaren relevante werkervaring.
 

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

Ruime ervaring met SAP
Ruime ervaring met Product Informatie Management systemen zoals Hybris
Ervaring met ontwikkeling van en beheer van Visual Basic voor Applications (VBA)
Ervaring met ontwikkeling van SQL Queries
Beschik jij over onderstaande competenties?
- Je bent een teamplayer, je bent gericht op samenwerken, maar kan ook goed zelfstandig werken. Verder ben je accuraat, werk je nauwkeurig en wil jij jezelf blijven ontwikkelen;
- Je kunt goed plannen en organiseren en de voortgang in processen bewaken;
- Je hebt een hands-on mentaliteit, weet van aanpakken en geen 9-5 mentaliteit.
 

Wij bieden je

Onze groeiende organisatie biedt een informele werksfeer waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, hard wordt gewerkt en genoeg wordt gelachen. Databeheer is een gedreven afdeling met een collegiale werksfeer. Binnen de afdeling is er voldoende ruimte voor het ontplooien van nieuwe initiatieven en ideeën. Als onderdeel van Timber and Building Supplies N.V. zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en zijn er mogelijkheden tot het volgen van een externe opleiding. Het salaris is marktconform en passend bij de functie.
 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar solliciteren@tabsholland.nl o.v.v. vacature Datamanagement 2018.11.13. Voor meer vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de Jaap van der Vijver, Manager Datamanagement (0651795736).
 

Over de organisatie

Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok