text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

FESTOOL Accu slagschroevendraaier TID 18 HPC 4,0 I-Plus Org 18v HPC accu-pack 2x4,0Ah Li-ion Zwart/Groen - Met extra gratis systainer!

ID K320300952 1 stuk(s) per pak
Merk
Festool
Model code
TID 18 HPC4,0 i-plus Org
Volt
18v
Accucapaciteit
HPC accu-pack 2x4,0Ah Li-ion

Productbeschrijving

De compacte krachtpatser overtuigt dankzij robuust slagwerk in combinatie met een enorme levensduur. Het perfecte samenspel van de koolborstelloze EC TEC-motor van de nieuwste generatie en de accu zorgt voor maximaal vermogen en uithoudingsvermogen.

De compacte krachtpatser overtuigt dankzij robuust slagwerk met enorme levensduur.

Het perfecte samenspel van de koolborstelloze EC TEC-motor van de nieuwste generatie en de accu zorgt voor maximaal vermogen en uithoudingsvermogen.

Bovendien draait de TID 18 met ¼"-gereedschapsopname uitsluitend aan de schroef en niet aan de pols: daarvoor zorgt het tangentiële slagwerk zonder krachtrovende terugslag.

Bovendien maakt het machinegewicht van slechts 960 gram moeiteloos en duurzaam werken mogelijk.

Robuust: duurzame kwaliteitsonderdelen, aan alle kanten beschermd dankzij het uitgebreide dienstenaanbod van Festool SERVICE.

Maximaal vermogen: dankzij de uiterst krachtige, borstelloze en daardoor duurzame motor EC-TEC-motor van de nieuwste generatie met drie toerentalniveaus, een draaimoment van 180 Nm en extra T-modus speciaal voor zelftappende schroeven.

Veilig: terugslagvrij tangentieel slagwerk ontziet de pols.

Ergonomisch: compacte constructie staat garant voor langdurig, moeiteloos en nauwkeurig werken, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen Flexibel accusysteem: voor toepassingen met hoge vermogensbehoefte levert het 4,0 Ah Li-HighPower Compact accupack de ideale combinatie van kracht, compactheid en gemak. Voor nog minder gewicht is het 3,1 Ah Compact accupack bij lichte schroeftaken de juiste keuze.

Comfortabel: gereedschapsloze ¼"-opname geïntegreerd bitdepot, optimale verlichting van het werkgebied door LED, aan beide zijden te bevestigen riemclip.

Mobiel: verpakt in de Systainer³ kan de TID 18 zo voor het eenvoudige transport van de werkplaats naar de bouwplaats perfect geïntegreerd worden in de bedrijfswageninrichting van bott.

Kenmerken

  • Schroefwerkzaamheden zonder terugslag waarbij uw pols ontzien wordt
  • Meubel- en keukenmontage
  • Montage van beslagen, achterwanden, plinten
  • Montage van deuren en vensters
  • Schroefwerkzaamheden in hout, metaal en kunststof
  • Omheiningen, pergola‘s, carports, afdaken
  • Maken van houten onderconstructies