TERUG

Formulemanager

Als formulemanager weet je op een stimulerende wijze de Jongeneel-formule onderscheidend en succesvol in de markt te zetten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, bewaken, door-ontwikkelen en aanpassen van de formule waarbij je het design van Jongeneel nieuw elan geeft. Je vertaalt de formule-uitgangspunten door naar een onderscheidende, uniforme en herkenbare uitstraling.

Je bent in staat conceptueel en praktisch na te denken over de invulling van de winkelformule van Jongeneel. Jij weet wat de trends zijn in de markt, signaleert behoeftes bij onze klanten en weet deze door te vertalen naar een concreet plan van aanpak dat aansluit bij de behoeften van de organisatie. Je verbetert bijvoorbeeld de in- en outstore communicatie, het stellingmateriaal, de loop- en aanrijroutes en inrichting van vestigingen.
 

Het team

 
Als formulemanager maak je onderdeel uit van het marketingteam. Je werkt vanuit Utrecht, maar zal veel reizen tussen de verschillende vestigingen. 
 

Jouw capaciteiten

 
Je bent conceptueel sterk en creatief, je hebt drive en doorzettingsvermogen. Je schakelt moeiteloos van strategisch naar tactisch en operationeel niveau en bent in staat op alle niveaus passend te communiceren. Je stelt de klant centraal, hebt een eigen visie en het talent om marktkansen te signaleren en te benutten. Je bent resultaatgericht, proactief en pragmatisch. Je bewaart overzicht en weet duidelijke prioriteiten te stellen. Je presenteert overtuigend, kunt mensen enthousiasmeren en communiceert concreet en helder.
 

We zijn op zoek naar iemand met:

 
Een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomische of commerciële richting.
Minimaal 6 jaar relevante ervaring als Concept Ontwikkelaar, Trade Marketeer, Brand Manager of Formulemanager in de retail of bouwsector.
Aantoonbare ervaring in het (door)ontwikkelen van nieuwe modules en concepten.
Overtuigingskracht, innovatief vermogen en een goed gevoel voor humor.
 

Wij bieden jou:

 
Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Jouw tomeloze inzet en ambitie kun je bij ons goed kwijt. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Je krijgt veel vrijheid van je manager;  jouw nieuwe initiatieven en ideeën zijn zeer welkom. Verder bieden wij:
 
Een uitdagende en afwisselende functie
Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze Jongeneel Academy
Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 

Enthousiast geworden?

 
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Mascha Nuijens (Hoofd Marketing & Communicatie) op telefoonnummer 06 -41679118. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Heerco Osinga, HR adviseur, h.osinga@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Formulemanager.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok