TERUG

Front-end developer (TABS)

De afdeling Digitale Innovatie en ontwikkeling is verantwoordelijk voor de applicaties die draaien voor alle 1500 gebruikers van onze 9 business units binnen Nederland. Websites zijn daarin steeds belangrijker aan het worden. Als Front-end Developer zorg jij dat alle websites er op en top uit zien. Sterker nog, jouw invloed is van grote waarde om het verschil te maken met onze concurrenten. Samen met je collega’s van het website ontwikkelteam (4 personen) weet je onze klanten steeds weer te verrassen meest effectieve functionaliteiten en designs.

In deze digitale wereld blijven de websites uiteraard niet alleen zichtbaar op de desktop, maar ook op mobiel en touch screens in onze vestigingen is het van belang dat de websites optimaal naar voren komen. Nadenken over een responsive design is daarom bij jou een vanzelfsprekendheid.
 

Jouw capaciteiten

Als Front-end Developer weet je met je proactieve houding en creatieve brein iedereen steeds weer te verrassen. Daarbij heb je enkele jaren ervaringen opgedaan als Front-end developer of ben je net afgestudeerd in een gerelateerde opleiding. Je krijgt energie door het werken in veel verschillende projecten. Hoewel we een groot bedrijf zijn is het team beperkt qua opvang. In sommige gevallen zal je dan ook zelf moeten zorgen dat je kennis up-to-date is. Dat vind je uiteraard geen probleem omdat je het als een uitdaging ziet om zelf dingen uit te zoeken en daar ook de ruimte voor te krijgen. Kom je er echter niet uit? Geen probleem, dan regelen we samen met onze partners een cursus of opleiding. 

Verder zijn we op zoek naar iemand met:

Relevante MBO of HBO studie en/of enkele jaren werkervaring;
Ruime ervaring met CSS, Javascript en HTML(5);
Ervaring met responsive design (Bootstrap, etc.);
Verder zou het een pré zijn als je kennis hebt van SEO optimalisatie;
Belangrijke competenties:
o Zelfstandig;
o Planning- en organisatievermogen;
o Communicatie vaardigheid;
o Flexibiliteit;
o Creatie
o Kwaliteitsgerichtheid;
 

De afdeling

De afdeling Digitale Innovatie en Ontwikkeling maakt onderdeel uit van de afdeling IT en is 
verantwoordelijke voor de digitale ondersteuning, beheer en ontwikkeling van alle onderdelen en 
organisaties binnen TABS Holland. Met 16 collega’s probeer jij (proactief) de organisatie optimaal te 
ondersteunen in hun wensen en behoefte op het gebied van digitalisering.
 
Het IT team bestaat nu uit circa 26 collega’s. Vanwege de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar jou. Je standplaats is Zaandam, maar voor projecten ben je ook inzetbaar op onze andere locaties.
Wij bieden
Wij bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze organisatie bieden wij genoeg trainingen waarmee je je persoonlijk en vakinhoudelijk verder kunt ontwikkelen en eventueel doorgroeien binnen de organisatie. Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een goed salaris.
 

Daarnaast bieden wij:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld, personeelskorting op onze producten en reiskostenvergoeding;  
Sociale en sportieve activiteiten zoals de Dam-tot-Dam loop en wielertochten; 
Ontwikkeling van productkennis en vaardigheden door training en opleiding.
 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct. Je motivatiebrief en cv kun je sturen naar solliciteren@tabsholland.nl t.a.v. Johan van Velzen, o.v.v. vacature Front-End Developer en vacaturenummer 2019.02.06.05

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok