TERUG

Hoofd productmanagement

Kun jij kijken door de ogen van een klant? Ben je een gedreven en ervaren Hoofd Productmanagement, die vanuit jouw visie productmanagement naar een niveau hoger kan tillen? Reageer dan snel want we zoeken jou voor de functie Hoofd productmanager bij Jongeneel!
 

Wat je gaat doen bij ons?

 
Als Hoofd Productmanagement draag je zorg voor een optimaal productmanagement en assortimentsbeleid. Je stelt op basis van de klantbehoefte het assortiment samen, bepaalt de marktprijzen en draagt zorg voor een optimale inrichting van de schappen. Je bent overall verantwoordelijk voor de productgroepen en hebt hierop een duidelijke visie en strategie en je weet deze intern succesvol te begeleiden en te vermarkten.
 

Het team

 
Als Hoofd Productmanagement ben je lid van het MT en stuur je de afdeling Productmanagement aan, welke bestaat uit 4 Productmanagers, 2 Assistent Productmanagers en 3 Productspecialisten. Je werkt vanuit Utrecht, maar je zult regelmatig reizen tussen de verschillende vestigingen. 
 

Waar ben je goed in?

 
Je bent conceptueel sterk en creatief, je hebt drive en doorzettingsvermogen. Je schakelt moeiteloos van strategisch naar tactisch en operationeel niveau en bent in staat op alle niveaus passend te communiceren. Je stelt de klant centraal, hebt een eigen visie en het talent om marktkansen te signaleren en te benutten. Je bent resultaatgericht, proactief en pragmatisch. Je bewaart overzicht en weet duidelijke prioriteiten te stellen. Je presenteert overtuigend, kunt mensen enthousiasmeren en communiceert concreet en helder.
 

Wij zijn op zoek naar iemand:

 
met een HBO werk- en denkniveau
die aantoonbare ervaring heeft in het samenstellen van assortimenten en bijbehorende schappenplannen. 
die een teamplayer is  
 

Wij bieden jou:

 
Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Jouw tomeloze inzet en ambitie kun je bij ons goed kwijt. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap.
 

Verder bieden wij:

 
Een uitdagende en afwisselende functie.
Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze Jongeneel Academy.
Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 

Enthousiast geworden?

 
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Denis Brouwer (Algemeen Directeur) op telefoonnummer 06 - 53500889 of Heerco Osinga (HR Adviseur) op telefoonnummer 06-22426152. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Hoofd Productmanagement.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok