TERUG

HR-adviseur regio Noordwest, 32 uur

Als HR-Adviseur bij Jongeneel ben je HR-sparringpartner voor het management van onze vestigingen in Noord en Zuid Holland en Utrecht. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het HR-beleid en vertaalt dit naar doelstellingen op het gebied van organisatie, veranderingsprojecten, werving en selectie, loopbaanbegeleiding coaching en ontwikkeling, verzuim, beoordelingen, duurzame inzetbaarheid, arbeidsvoorwaarden en andere HR-vraagstukken.

Op basis hiervan adviseer je – gevraagd en ongevraagd – het management over een integrale aanpak en zorg je voor de implementatie ervan. Jij zorgt voor een optimaal en efficiënt werkklimaat waar beslissingen snel genomen worden en veel doorgroei- en ontwikkelkansen bestaan. Je neemt deel aan organisatiebrede HR-projecten en bent in staat om HRM-kengetallen te analyseren en interpreteren en een verstaalslag te maken naar de toekomst. Ook doe je verbetervoorstellen.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden zijn momenteel belangrijke speerpunten de projecten die voortvloeien uit de fusie van de TABS Holland bedrijven.

Jouw capaciteiten

Je hebt een heldere visie op jouw vakgebied en hebt de ambitie om deze te vertalen naar HR-oplossingen. Jij bent perfect in staat om jouw menselijkheid en zakelijkheid te combineren. Je voelt je op je gemak aan tafel bij onze directie en je kunt ook goed communiceren met andere lagen binnen onze organisatie. Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner.  We zijn op zoek naar een collega die past in dit profiel:

  • Een afgeronde HBO opleiding HRM
  • Drie tot vijf jaar werkervaring als HR-Adviseur/business partner
  • Een flinke dosis humor
  • De juiste kandidaat beschikt over de volgende competenties: overtuigingskracht, inlevingsvermogen, luistervaardigheid, assertiviteit, analytisch vermogen, communicatieve- en adviesvaardigheid
  • 32 uur beschikbaar

Het team

Je krijgt tien nieuwe HR-collega’s als je bij ons komt werken. Het team bestaat uit twee HR-medewerkers,  een opleidingscoördinator, drie andere HR-adviseurs, twee arbo-adviseurs, een recruiter, een salarisadministrateur en een HR-manager. Er wordt hard gewerkt én gelachen.

Daarnaast neem je deel aan het regioteam Noord West dat bestaat uit de Regiodirecteur, Operations Manager en de Business Controller.

Wat bieden wij je?

Je gaat werken in een hectische, maar gezonde organisatie met veel toekomstperspectief. Er is volop ruimte voor jouw professionele ontwikkeling. Er is genoeg te doen op de afdeling, dus jouw ideeën en initiatieven zijn erg welkom.  Uiteraard treden we met de juiste kandidaat graag in onderhandeling over passende arbeidsvoorwaarden.

  • Een uitdagende en afwisselende functie;
  • Een professionele – maar tegelijkertijd ook informele – werkomgeving;

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Han van Rooijen, Manager HR. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-51628714. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van HR-Adviseur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok