TERUG

Junior marketing communicatie expert (tijdelijk)

Als Marketing Communicatie Expert bij Jongeneel hou je je bezig met marketing- en communicatieactiviteiten. Je ondersteunt je collega’s en voert ook zelfstandig projecten uit. Je kunt goed plannen en organiseren, aangezien je meerdere activiteiten tegelijkertijd uitvoert.  Omgaan met de druk(te) en hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van! 

 

Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden;

 
Je start promotionele activiteiten op, zoals acties en events en rolt deze uit 
Je onderhoudt contacten met interne afdelingen, leveranciers en bureaus
Je schrijft en redigeert teksten 
Je ondersteunt je collega’s waar nodig
 

Waar ben je goed in?

 
Je vind het leuk om met anderen samen te werken en weet anderen te overtuigen. Je bent initiatiefrijk en geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegen komt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt! We zijn op zoek naar iemand met:
Een afgeronde HBO-opleiding
Minimaal een à twee jaar relevante werkervaring
Enthousiasme, energie, een hands-on mentaliteit en een goed gevoel voor humor 
Minimaal vier dagen per week beschikbaarheid
 

Wij bieden jou:

 

Jongeneel groeit en heeft de ambitie om de beste te worden in de sector. Jouw tomeloze inzet en ambitie kun je bij ons goed kwijt. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Verder bieden wij:
Een uitdagende en afwisselende functie
Marktconforme arbeidsvoorwaarden
Een tijdelijke functie op een gezellige afdeling
 

Enthousiast geworden?
 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Mascha Nuijens (Hoofd Marketing  & Communicatie) T 06-41679118 of per mail via m.nuijens@jongeneel.nl.
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar solliciteren@jongeneel.nl. Vermeld in de onderwerp regel Junior Marketing Communicatie Expert
 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok