TERUG

Junior Productspecialist Jongeneel Eindhoven

Als Junior Productspecialist wordt je opgeleid tot een vakvolwassen productspecialist in gevelmaterialen.

Je start met een gedegen interne opleiding waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen onze organisatie. Je wordt intern –en daar waar nodig- extern opgeleid om de producten te leren kennen.  Zodra je voldoende productkennis hebt wordt je klaargestoomd om onze klanten en prospects telefonisch te woord te staan. Je leert om kritische vragen te stellen aan de klant en om uiteindelijk de deal met  hen te kunnen sluiten.  Op termijn kunnen we niet om jou heen en word je een onmisbare schakel tussen de klant en onze vertegenwoordiger. Je zorgt ervoor dat hij perfect voorbereid op pad kan en door jou een andere grote deal kan sluiten.  Daarnaast ga je je ook nog bezig houden met de volgende werkzaamheden;

•    Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders
•    Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes
•    Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten
•    Invoeren van in- en verkooporders
 

Jouw capaciteiten


Het belangrijkste is dat je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken. Je vindt het leuk om hard te werken en je bent enorm leergierig. Je durft ook zelf op onderzoek uit te gaan om meer van ons product te leren kennen. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en commerciële en klantgerichte vaardigheden bezit. Daarnaast ben je zelfkritisch; je evalueert continu je eigen gesprekken omdat je jouw prestaties wilt verbeteren. Jij wilt namelijk eerst de beste productspecialist van Jongeneel worden en hebt ook de ambitie om in de toekomst verder door te groeien binnen onze organisatie! Je beschikt verder over: 

•    HBO Bouwkunde diploma
•    Uitstekende communicatieve vaardigheden
•    Humor
•    Groot leervermogen
 

Het team


Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in een team en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Jouw standplaats wordt onze vestiging in Eindhoven. Het team van Eindhoven bestaat o.a. uit een productspecialist en ervaren verkopers binnendienst die jou graag helpen om je te ontwikkelen tot een volwaardig productspecialist.
 

Wat bieden wij jou?


Jongeneel blijft groeien! We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij trainingen om jouw salesvaardigheden en productkennis  te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een marktconform salaris .
 

Enthousiast?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Johan van Ginkel, Vestigingsmanager Jongeneel Eindhoven. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-51607183.
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.frosters@jongeneel.nl onder vermelding van Junior Productspecialist, Jongeneel Eindhoven.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok