Keralit

Keralit gevelbekleding – een waardevolle investering!

Keralit gevelbekleding is een waardevolle investering voor de woningeigenaar.  Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt de  woning een blijvend mooie afwerking. Keralit gevelbekleding hoeft niet geschilderd te worden en behoudt jarenlang haar glans., waardoor het onderhoud tot een minimum kan worden beperkt. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.
Omdat alle Keralit gevelbekleding van een constante hoge kwaliteit is en geen onvolkomenheden heeft, maakt dit de verwerking gemakkelijker en sneller.

ONLINE VIDEOTRAINING KERALIT

Je kennis bijspijkeren over gevel- en dakrandpanelen?
In september start een online videotraining over Keralit gevel- en dakrandbekleding.
In een inspirerende en leerzame sessie komen op een luchtige wijze de belangrijkste thema’s aan bod.
Klik hier voor de online videotraining van Keralit. 

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpalet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. 

Het nieuwe hoeksysteem van Keralit - niet van traditionele gevelbetimmering te onderscheiden.

Naast het reeds jaren gevoerde hoekprofiel brengt Keralit  nu ook het nieuwe hoeksysteem. Door de Keralit panelen te voorzien van de gepatenteerde eindkappen krijgt het de uitstraling van een massief geveldeel. Hierdoor kunnen de panelen worden gemonteerd met een “duimstok” ruimte tussen het gevelpaneel en hoekprofiel. Dit nieuwe hoeksysteem is verkrijgbaar in zowel inwendige als uitwendige hoeken.

Het potdeksel 177 model

Keralit introduceert een nieuw model gevelbekleding:, de potdeksel 177 mm. De brede overlappende panelen zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. De potdeksel 177 is zowel een klassiek als eigentijds model. Door de gepatenteerde samenstelling is het potdeksel bestand tegen weer en wind en blijft het jarenlang goed. Vandaar de zekerheid van 10 jaar garantie! De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos is te monteren. Het potdeksel model is er in de afmetingen143mm, 177mm en 190mm.

 

Dakrandpanelen voor een blijvend mooie uitstraling

Keralit dakrandpanelen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatietoepassingen. Het mooie van renovatietoepassingen is dat de oude constructie vaak kan blijven zitten mits Keralit geventileerd gemonteerd wordt. Dit scheelt veel tijd omdat schilderen en stucen niet meer nodig zijn. Een mooi staaltje van optimaal rendement en efficiënt werken!

Keralit is ongevoelig voor weersinvloeden en blijft jarenlang mooi. Schilderen is overbodig en dat spaart tijd, geld én het milieu. Samen met het complete pakket afwerkmaterialen is een dakrand van Keralit strak, naadloos en compleet af te werken. Het grote kleuraanbod zorgt altijd voor een passende kleur. 

 

Keralit waarborg 

Alleen Keralit is een waarborg voor je woning! Er worden alternatieven in kunststof geboden waarmee klachten kunnen ontstaan. Loop geen risico en controleer op onderstaande drie kenmerken. Bij twijfel neem dan contact op met onze klantenservice.


1. Keralit logo
Alleen producten met het logo en de naam Keralit zijn origineel.


 

2. Keralit verpakking
De verpakking van de panelen en beschermfolie op de panelen zijn voorzien van het Keralit logo.


 
3. Keralit markering
Op de achterkant van de panelen is altijd het woord Keralit gedrukt.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok