keylite

Waarom Keylite?

Keylite biedt een breed scala dakramen, zolderramen en accessoires.
Waar andere dakramen meer accessoires vereisen en dus meer bijkomende kosten hebben biedt Keylite standaard al veel extra’s.

Bewezen design, kwaliteitsmaterialen

Keylite is onderdeel van een toonaangevende bouwmaterialen producent uit het Verenigd Koninkrijk en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig presterende
bouwmaterialen voor de Europese markt. Al het hout is FSC® gecertificeerd.

Futuretherm Technologie: het dakraam dat betere prestaties levert zonder extra kosten. 

Het nieuwe Keylite dakramen assortiment met de Futuretherm Technologie is ontwikkeld met een 100% focus op de innovatie, het installeren makkelijker maken én de algehele gebruikerservaring verbeteren.
Onze Geïntegreerde Isolatie-Kraag is een unieke oplossing tegen warmte verlies en biedt nog een extra installatie voordeel dat alleen Keylite heeft. Futuretherm vertegenwoordigt een betere waarde dan ooit, dit voordeel is net zoals vele andere eigenschappen terug te vinden in ieder Keylite dakraam.Gepatenteerde innovatie

Keylite’s vernieuwingen garanderen een unieke prestatie van de producten. Door de gepatenteerde
innovaties hebben alleen Keylite dakramen bepaalde buitengewone eigenschappen. Allemaal ontworpen om de prestaties te verbeteren en het installeren, gebruiken en onderhouden te
vereenvoudigen.

10 Jaar garantie

Keylite dakramen en gootstukken hebben een productgarantie van 10 jaar. Hiermee staaft Keylite het vertrouwen dat de Keylite-producten meer dan 10 jaar probleemloos presteren. Alle elektrische onderdelen, raamdecoraties en accessoires hebben een productgarantie van drie jaar.

Geplaatst in minder dan 1 minuut bij Keylite

Voorgemonteerde gepatenteerde multi hoogte bevestigingsbeugels zorgen voor een snelle en eenvoudige montage, wat de installatietijd verkort:

  • Geplaatst zonder het verwijderen van het kozijn
  • Geplaatst vanuit binnenuit
  • Flick Fit bevestigingsbeugels zijn voorgemonteerd op het dakraam

Klik hier voor de montagevideo’s.

Keylite demodagen bij Jongeneel

Op Jongeneel-vestigingen vinden regelmatig demonstraties van Kelylite plaats. Hier kun je zien en ervaren wat de voordelen van een Keylite-dakraam zijn en hoe je dit het beste kunt monteren.

 

  


 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok