Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation

Kingspan Insulation produceert en verkoopt Resol en PIR hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en industriële toepassingen in heel Europa. De Kingspan isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere traditionele isolatiematerialen. Dit is dus de makkelijkste manier om aan het Bouwbesluit en de toekomstige bouweisen te voldoen.

Producten en toepassingen

Kingspan Insulation heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardig hardschuim isolatiemateriaal. Deze producten hebben de laagste lambda waarde voor standaard verkrijgbare hardschuim isolatieproducten. Kingspan heeft een haar assortiment zo opgezet dat er voor iedere applicatie en iedere isolatie uitdaging een passend product beschikbaar is.

Uiteraard is duurzaamheid en duurzaam bouwen belangrijk. Iedereen is hier tegenwoordig mee bezig. Jij waarschijnlijk ook. Maar welke isolatiematerialen zijn nu echt duurzaam? Wanneer denk je echt aan het milieu? Kooltherm is een van de weinige harde isolatieproducten dat een DUBO-keurmerk van het NIBE heeft. Dit betekent dat het gegarandeerd een goede keuze is. Op deze manier bouw je dus in één klap milieuvriendelijk.

Kingspan Insulation probeert voorloper te blijven als het gaat om duurzame isolatie oplossingen. Zo is ons productieproces zeer energiezuinig, hebben wij diverse keurmerken op onze producten en zijn wij zeer actief in het passiefhuis concept en houtskeletbouw oplossingen.

Kingspan Kooltherm® K12 Frameplaat

Met een steeds groter aandeel van hout in de gevel, wordt een goede isolatie belangrijker om aan de hoge eisen voor nieuwsbouw en renovatie te voldoen. Kingspan Insulation biedt hiervoor de ideale oplossing met de Kingspan Kooltherm® K12 Frameplaat.

De Kooltherm® K12 is dampopen en heeft bovendien een uitstekende isolatiewaarde met een lambda van 0,020 W/m•K. Door de Kooltherm® K12 toe te passen in jouw houtskeletbouwproject blijft het gebouw ademen en is het optimaal en slank geïsoleerd. Twee vliegen in één klap!

De plaat is kostenefficiënt, heeft goede brandwerende eigenschappen en is uitermate duurzaam met een DUBOkeur milieucertificaat. De Kooltherm® K12 is ook goed bruikbaar in metalstudwanden of als isolatie voor daken aan de binnenzijde van het dak tussen en over de gordingen. 

Techline: voor technische service

Er zijn twee componenten voor een effectieve isolatieschil: de keuze voor het juiste product en het bepalen hoe en waar het moet worden geïnstalleerd. Om deze combinatie voor jou precies goed te krijgen helpt Kingspan Insulation je stap voor stap. Onze Techline consultants helpen je graag met een op maat gemaakte oplossing voor al jouw specifieke en technische uitdagingen bij het ontwerpen en bouwen van een gebouw. Gaat het om brandveilige oplossingen, thermische oplossingen voor bijzondere ontwerpen of verwerkingstraining, de Techline consultants kunnen je helpen.

Of je nu architect, verwerker, handelaar of consument bent; onze technische service spreekt jouw taal en begrijpt jouw wensen. Daarnaast komen wij graag op locatie om te praten over onze producten, om presentaties te geven of om te helpen bij de verwerking. Dit doen wij al meer dan dertig jaar. En met plezier!
De Techline is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 – 25 25 25 2 of via e-mail: techline@kingspaninsulation.nl

Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Groep welke werd opgericht eind jaren 60 in Ierland. In de jaren na de oprichting is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen en produceren van duurzame, hoogwaardige energiebesparende producten en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler op dit gebied. Kingspan is een beursgenoteerde onderneming met haar hoofdkantoor staat in Ierland. In totaal bevindt Kingspan zich in meer dan 40 landen, werken er meer dan 10.000 mensen en werd er in 2015 een omzet van 2.7 miljard Euro bereikt.

Adresgegevens:
Kingspan Insulation B.V.
Lorentzstraat 1
7102 JH Winterswijk
Tel.: +31 (0)543 54 32 10
Fax: +31 (0)543 53 08 44
www.kingspaninsulation.nl
info@kingspaninsulation.nl
@KingspanIns_NL

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok