TERUG

Magazijnmedewerker DC Deventer

Ben jij die enthousiaste team player met een passie voor logistiek? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het distributiecentrum in Deventer goed draait. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren van binnengekomen goederen op hoeveelheid, kwaliteit, specificatie en schade. Tevens zorg je voor het verzamelen van orders, het laden en lossen van auto’s en het opslaan van de inkomende plaat, hout en afbouwmaterialen.

 

Jouw capaciteiten

 
Het spreekt voor zich dat je van aanpakken houdt. Je bent een echte team player en je houdt van netheid. Je beschikt verder over:  
een vmbo-opleiding;
relevante ervaring op de heftruck;
een heftruckcertificaat (is een pré);
goede beheersing van  de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift;
 

Het team

 
Als echte teamplayer voel jij je als een vis in het water in en werk je graag mee aan de gezamenlijke doelen. Het team bestaat  momenteel uit 8 medewerkers. 
 

Wij bieden je

 
We bieden je een gedreven organisatie met een collegiale werksfeer en gezonde competitiedrang. In onze Jongeneel Academy bieden wij diverse  trainingen om jouw vaardigheden en productkennis te vergroten.  Er is genoeg ruimte voor jouw ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. En we bieden je natuurlijk een martconform salaris.
 

Enthousiast?

 
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Milko Ruiter (DC Manager a.i.) op telefoonnummer 06 - 20430689. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@jongeneel.nl en vermeld als onderwerp Magazijnmedewerker Deventer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok