TERUG

Management Traineeship

 

Als Management Trainee vervul je diverse functies op verschillende bedrijfsonderdelen bij ons moederbedrijf TABS Holland. Je gaat onze markt, van toeleverancier en businesspartner voor bouwend Nederland, van A tot Z meemaken!

 

Wat ga je doen?

De bouwwereld is een complexe wereld. Met een grote diversiteit; zowel in bouwprojecten, klanten, producten alsmede diensten. In jouw traineeship verdiep jij je in verbetermogelijkheden voor de diverse bedrijfsonderdelen en/of afdelingen waar jij tijdens je traineeship werkzaam zult zijn. Gevarieerd, leerzaam en uitdagend. Als jong afgestuurde HBO/WO’er wil je toch vanaf het eerste moment uitgedaagd worden?

Het TABS Traineeship duurt twee jaar. In deze periode leer je onze organisatie kennen en doorloop je een compleet opleidingsprogramma. Gedurende je traineeship krijg je steeds meer verantwoordelijkheid, werk je voor diverse bedrijfsonderdelen in verschillende functies en volg je dus diverse opleidingen. 

Het geboden opleidingsprogramma bestaat zowel uit online als offline, en interne als externe, onderdelen. Hierbij leer je zowel onze producten, diensten, systemen en organisatie kennen maar volg je ook managementopleidingen om je verder te bekwamen in je leiderschaps- en managementvaardigheden.

Er is uitgebreid de gelegenheid om je ervaringen uit te wisselen met collega's. Zo leer je van andere trainees en leren zij van jou. In teamverband met je mede trainees denk je op een creatieve manier na over oplossingen.

We hebben diverse, uitdagende, projecten voor je, maar we verwachten ook van jou dat je zelf verbeteringen signaleert. Om deze verbeteringen zo goed mogelijk te implementeren, zit je met verschillende partijen om tafel. We verwachten concrete acties en resultaten. 

Gedurende je traineeship voer je tijdelijke projecten uit, steeds wisselend van insteek: staf, management, commercieel, logistiek, etc. Projecten die gericht zijn op het verbeteren van processen, beheersen en verlagen van kosten, het verhogen van omzet, bedrijfsresultaten en klanttevredenheid. Als trainee ga je minimaal drie projecten uitvoeren in 24 maanden.

Herken jij jezelf hierin?

Om in aanmerking te komen voor het traineeship:

heb je een afgeronde relevante Bachelor of Master

ben je in de afgelopen 24 maanden afgestudeerd met bovengemiddelde resultaten

ben je klant/mensgericht en uit op samenwerking

ben je resultaat/doelgericht en in het bezit van voldoende overtuigingskracht 

is het een pré als je nevenactiviteiten of vrijwilligerswerk hebt uitgevoerd

beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden

wil je jezelf altijd blijven ontwikkelen en op zoek naar uitdaging

Wil je werken in de bouwwereld, heb je passie voor klanten en plezier in het commerciële spel met onze businesspartners? Dan zoeken we jou!

 

Wat bieden wij jou?

We vragen veel maar bieden je ook een uitdagende omgeving met veel kansen.

je traineeship biedt voldoende ruimte voor je persoonlijke leerdoelen

je wordt gecoacht door een MT lid, waardoor je toegang hebt tot een schat aan ervaring en in rap tempo je netwerk kunt uitbreiden

je wordt persoonlijk begeleid door een medewerker van de afdeling Training & Opleiding die jouw vaste aanspreekpunt is, en waarmee je iedere drie maanden, je prestaties en ontwikkelingen bespreekt

je wordt samen met de andere trainees opgeleid en leert van elkaars ervaringen

je doet waardevolle ervaring op

je wordt meer dan goed opgeleid, door middel van coaching on-the-job en vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen

je bent binnen twee jaar klaargestoomd voor een mooie carrière binnen TABS Holland. Dat kan een managementrol zijn, een accountmanagementrol of juist een echte specialistenrol, net waar jouw ambities liggen

je kunt natuurlijk ook rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 

 

Wat is jouw werkomgeving?

Wil jij werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling en direct impact maken bij een professionele organisatie? Bij TABS Holland start je als management trainee in een tweejarig programma en werk je aan meerdere, afwisselende, projecten. Je krijgt een brede blik op onze bedrijfsprocessen en bouwt een netwerk wat zorgt voor een optimale start van je loopbaan!

Solliciteren of meer weten?

We starten in januari 2019 met het Traineeship. Wil je eerder bij ons aan de slag? Dat is natuurlijk mogelijk. Je start dan in een operationele functie en gebruikt de eerste periode om alvast bekend te raken met onze organisatie en branche.  

Wil jij kans maken op een plaats in ons Management Traineeship en als trainee aan de slag bij TABS Holland? Dan ontvangen we graag je cv en  motivatiebrief. 

Let op; we hebben meerdere selectiedagen (31 augustus en 8 oktober), maar wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in ons traineeship. Wij werken daarom met een vol is vol principe. Heb je interesse in dit traineeship? Reageer dan nu!

Wil je meer weten over ons Management Traineeship of over TABS Holland als organisatie? Dan kun je bellen met Michiel de Goede via 06-2061 0396. 

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok