TERUG

Manager Databeheer - TABS Holland

In onze bedrijven worden dagelijks zeer veel orders verwerkt. Een voorwaarde om dat goed en efficiënt te kunnen doen is goede automatisering. Maar met goede automatisering alleen ben je er nog niet. Ook de data moet correct zijn. Een open deur misschien, maar zeker bij de grote aantallen orders die wij dagelijks verwerken, is het hebben van juiste data heel belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om bepaalde data op een centrale plaats in de organisatie te laten bijhouden en verwerken. Hierbij moet je denken aan artikelgegevens (zoals die nodig zijn voor de webshop bijvoorbeeld), maar ook gegevens van klanten en leveranciers. De afdeling die zich bezig houdt met de verwerking van deze gegevens noemen we Databeheer. Omdat de hoeveelheid data die we verwerken dusdanig hard is gegroeid is ook de afdeling databeheer gegroeid. Voor deze afdeling zoeken we een manager.

Als Manager Databeheer stuur je de afdeling Databeheer aan. Je hebt de rol van Projectleider of inhoudelijke deskundige bij veranderingstrajecten welke bijdragen aan de datakwaliteit en efficiency van de TABS Holland organisatie.
 
Het is jouw uitdaging om van twee afdelingen met verschillende culturen en werkwijzen, één afdeling te maken met een gezamenlijke visie. Je brengt het team op een hoger niveau, welke een meer ondersteunende rol gaat krijgen en snel en efficiënt kan inspelen op ontwikkelingen (juridisch, markt, intern, etc.). Je vindt het belangrijk dat uitvoerende (repeterende) taken geautomatiseerd worden.
 

Jouw capaciteiten:

 
Je moet wel van variatie houden als je voor ons komt werken, want we zijn een holding met meerdere bedrijven (bijvoorbeeld PontMeyer en Jongeneel) en verschillende culturen en processen. Met jouw interpersoonlijke skills weet jij de brug te slaan tussen de diverse bedrijven, gebruikers en de afdeling Databeheer.
 
Je bent communicatief vaardig, werkt zelfstandig en bent niet eerder tevreden dan dat de gestelde doelen zijn behaald. Je bent in staat om de huidige processen ter discussie te stellen en veranderingen daadwerkelijk te realiseren. Verder zijn we op zoek naar iemand met:
 

Verder vragen wij:

 
Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde.
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Kennis van geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse.
Kennis van technieken voor administratieve organisatie.
Het is een pre als je kennis hebt van ERP SAP R/3 (modules MM/PP en WMS).
 

Je team:

 
Het team bestaat uit 6 professionals Je standplaats is Zaandam, maar je zult zo nu en dan ook in Utrecht werkzaam zijn.
 

Wij bieden je:

 
Natuurlijk bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket , maar ook een zeer afwisselende baan waar je op basis van jouw ervaring de organisatie naar een hoger plan kunt tillen. Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst.
 

Verder bieden we je:

 
Een informele, maar professionele werkomgeving.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Korting op alle artikelen die we verkopen
 

Enthousiast geworden?

 
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je deze mailen aan de heer Laurens Snoek, Manager Databeheer a.i: laurens.snoek@tabsholland.nl. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@tabsholland.nl onder vermelding van Manager Databeheer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok