TERUG

Medewerker E-commerce bouwstoffen, gereedschappen en ijzerwaren

Wil jij onze organisatie verder op weg helpen in de wereld van e-Commerce? Houd jij van vrijheid en ben je commercieel ingesteld? Kent de online wereld voor jou geen geheimen? Word je enthousiast van termen als SEO, SEA, CTR en conversie? Krijg jij als pionier de organisatie enthousiast om ook buiten de traditionele verkoopkanalen te denken? Dan bieden wij jou die leuke vervolgstap waar jij aan toe bent!

Wat je gaat doen bij ons
Je wordt bij ons verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van onze online aanwezigheid. Met jouw commerciële instelling ga je zelfstandig op zoek naar kansen en mogelijkheden en weet je deze adviezen te onderbouwen op basis van de door jou verzamelde data.

Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden;
•    Per gedefinieerde productgroep de doelstellingen succesvol online omzetten;
•    In samenwerking met onze afdeling Inkoop en Productmanagement, ben je mede-verantwoordelijk voor de juiste keuze en weergave van de producten en assortimenten in onze webshop;
•    Het onderhouden, aanleveren en blijven controleren van content binnen onze webshop;
•    Resultaten van optimalisaties structureel evalueren en indien nodig bijsturen;
•    Pro-actief adviseer je de afdeling Productmanagement bij het samenstellen van assortimenten, het opstellen van jaarplannen en het verzorgen van promotionele activiteiten on- en offline;
•    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor zo goed mogelijke assortiments- / productomschrijvingen en presentaties in de webshop;
•    Samen met de afdelingen Productmanagement en Marketing stemmen jullie de themaplanning vast;
•    Je onderhoudt contacten met leveranciers aangaande e-Commerce gerelateerde zaken;
•    Analyseren van klantdata en adviserend optreden richting Productmanagement;
•    Bij toerpunt bemannen van de chat/whatsapp functie.


Waar ben je goed in?
Wij  zoeken een sterke persoonlijkheid die makkelijk in de omgang is met mensen en snel contact  legt. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent pragmatisch, standvastig maar ook flexibel ingesteld. Je bent communicatief zeer vaardig en niet eerder tevreden dan dat de gestelde doelen zijn behaald. Je kunt goed plannen en organiseren. Hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van!

Verder zijn we op zoek naar iemand met:
•    Een HBO werk- en denkniveau;
•    Ervaring met bouwmaterialen, gereedschappen en/of ijzerwaren;
•    Ervaring in een soortgelijke functie;
•    Kennis van MS Office, SAP en PIM systemen en affiniteit met internet, web aankopen en sociale media;
•    Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
•    De bereidheid om bij toerbeurt 1 of 2 doordeweekse avonden buiten kantoortijden te werken.
We realiseren ons dat we veel vragen van de ideale kandidaat. Mocht je niet over kennis van hout of bouwmaterialen beschikken, maar beschik je wel over een ongekende proactieve, commerciële en klantgerichte drive? En ben je ervan overtuigd dat je met de juiste begeleiding binnen enkele jaren onze topper zal zijn? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Het team:
De afdeling E-commerce is verantwoordelijk voor de verkoop via diverse digitale kanalen. Het grootste kanaal is op dit moment de webshop. Door het continue verbeteren, worden deze kanalen steeds aantrekkelijker voor onze klanten.

Wij bieden jou
Je gaat werken in een informele, professionele organisatie met toekomstperspectief. Wij groeien volop waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen; op productniveau, maar ook als het gaat om jouw eigen professionele ontwikkeling.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Medewerker
E-commerce, dan kun je contact opnemen met Heerco Osinga (HR Adviseur). Hij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 06-22426152. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van “Medewerker e-Commerce” en vacaturenummer 2018.12.27.4.

Over de organisatie
Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaatmaterialen en (af)bouwproducten. Met onze ervaring en vakkundigheid zijn we een betrouwbare leverancier en waardevolle partner voor de industrie en elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt voor ons hierbij niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam zijn we onze klanten graag van dienst op één van onze 43 vestigingen. We hebben verstand van bouwen en we weten dus hoe belangrijk kwaliteit is voor het slagen van een bouwproject. Jongeneel doet nooit concessies aan de kwaliteit van de producten en diensten die zij levert. Naast onze expertise en kwaliteit komen onze klanten graag bij ons voor de open en hartelijke sfeer. We kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook leuker.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok