TERUG

Medewerker E-commerce hout, plaatmateriaal en gevel

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en onze organisatie verder op weg helpen in de wereld van E-commerce? Houd jij van vrijheid en ben je commercieel ingesteld? Kent de online wereld voor jou geen geheimen en krijg jij als pionier de organisatie enthousiast om ook buiten de traditionele verkoopkanalen te denken? Dan bieden wij jou die leuke vervolgstap waar jij aan toe bent! 

Wat je gaat doen bij ons

Je wordt bij ons verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van onze online aanwezigheid. Met jouw commerciële instelling ga je zelfstandig op zoek naar kansen en mogelijkheden en weet je deze adviezen te onderbouwen op basis van de door jou verzamelde data. 

Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden;

Per productcategorie de doelstellingen succesvol online vertalen;

Samen met onze afdeling Inkoop en Productmanagement, ben je verantwoordelijk voor de juiste keuze en weergave van de producten en assortimenten in onze webshop; 

Het onderhouden, aanleveren en blijven controleren van content binnen onze webshop;

Resultaten van optimalisaties structureel evalueren en indien nodig bijsturen;

Pro-actief adviseer je de afdeling Productmanagement bij het samenstellen van assortimenten, het opstellen van jaarplannen en het verzorgen van promotionele activiteiten zowel on- als offline;

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de beste customer journey, productcontent en assortimentspresentaties in de webshop;

Samen met Productmanagement en Marketing stem je het marketingplan af;

Je onderhoudt nauwe contacten met leveranciers in het kader van alle E-commerce gerelateerde zaken;

Tevens ben jij degene die zorg draagt voor het analyseren van alle beschikbare klant- en productdata en van daaruit treed je adviserend op richting de diverse betrokken afdelingen;

Tot slot help je ook bij toerbeurt onze eindklant op weg via onze chat functie. 

Waar ben je goed in? 

Wij  zoeken een sterke persoonlijkheid die makkelijk in de omgang is met mensen en snel contact  legt. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent pragmatisch, standvastig maar ook flexibel ingesteld. Je bent communicatief zeer vaardig en niet eerder tevreden dan dat de gestelde doelen zijn behaald. Je kunt goed plannen en organiseren. Hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van!  

Verder zijn we op zoek naar iemand met:

Een HBO of MBO opleiding op het gebied van Commercie, E-commerce of Marketing en Communicatie;

Ervaring met hout- en plaat- en gevel is een pre;

Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

Ervaring in een soortgelijke functie is een pre;

Kennis van MS Office, SAP en PIM systemen en affiniteit met internet, web aankopen en sociale media;

Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

We realiseren ons dat we veel vragen van de ideale kandidaat. Mocht je niet over kennis van hout of bouwmaterialen beschikken, maar beschik je wel over een ongekende proactieve, commerciële en klantgerichte drive? En ben je ervan overtuigd dat je met de juiste begeleiding binnen enkele jaren onze topper zal zijn? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. 

Het team

De afdeling E-commerce is verantwoordelijk voor de verkoop via diverse digitale kanalen. Het grootste kanaal is op dit moment de webshop. Door het continue verbeteren, worden deze kanalen steeds aantrekkelijker voor onze klanten. 

Wij bieden jou

Je gaat werken in een informele, professionele data driven organisatie met toekomstperspectief. Wij groeien volop waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Je krijgt volop de kans om jezelf te blijven ontwikkelen; qua productkennis, maar zeker ook als het gaat om jouw eigen professionele ontwikkeling. 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van Medewerker E-commerce, dan kun je contact opnemen met Heerco Osinga (HR Adviseur). Hij is dagelijks te bereiken via telefoonnummer 06-22426152. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van “Medewerker E-commerce” en vacaturenummer 2018.12.27.5.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok