TERUG

Jongeneel nummer 1 leverancier Klanttevredenheid onder aannemers

De Nederlandse aannemers en klusbedrijven zijn als het om de handelaren in hout en bouw- en plaatmaterialen gaat opnieuw het meest tevreden met de producten en diensten van Jongeneel.
Dat blijkt uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van USP Marketing Consultancy in opdracht van Bouwkennis.

De BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid Afbouw peilt jaarlijks de mening van montagebedrijven, kleine aannemers, klusbedrijven, stukadoors, tegelzetters, schilders en architecten over de klanttevredenheid met fabrikanten en handelaren

De tevredenheid is onder deze bedrijven gemeten op een dertiental aspecten, te weten: Prijs, kwaliteit, professionaliteit, innovativiteit, duidelijkheid van de documentatie, advies van de vertegenwoordiger, betrouwbaarheid, nakomen van afspraken, klantvriendelijkheid, service/klachtafhandeling, meedenken met de klant, levertijd en de algemene tevredenheid.

Deze klanten zijn daarin het meest tevreden over Jongeneel, gevolgd door Pontmeyer en Raab Karcher.

Wij willen alle respondenten bedanken voor hun positieve stem. In 2013 zullen wij eveneens alles in het werk stellen om een goede gesprekspartner en meedenker te blijven, zodat u ook in dit nieuwe jaar kunt bouwen op Jongeneel.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok