TERUG

Online marketeer (40 uur)

Ben jij een gedreven professional op het gebied van online communicatie? Weet je alles van websites, e-mailcampagnes en social media?  Dan bieden wij jou een mooie job, waarin jij gaat zorgen dat Jongeneel de next step gaat maken op het gebied van online!

Wat ga je doen?

Als online marketeer  bij Jongeneel ben je verantwoordelijk voor  alle online-uitingen van Jongeneel, richting onze klanten en de arbeidsmarkt. Je creëert content en werkt vanuit een strategie die bijdraagt aan de beoogde merkpositie en commerciële doelstellingen. Je beheerst de CMS-software als geen ander en ziet het als een uitdaging Jongeneel bovenaan in de zoekmachines te krijgen.  Je bent dé specialist en sparringpartner voor je collega’s als het gaat om de website, conversieoptimalisatie, e-mailnieuwsbrieven, social media en veel meer.

Je verzorgt rapportages van de online campagnes.  Je kunt goed plannen en organiseren.  Omgaan met de druk(te) en hectiek van deadlines en verschillende interne belangen zijn voor jou geen probleem. Hier krijg je juist energie van! Je signaleert pro actief uitdagingen, gaat op zoek naar kansen en komt met ideeën om de online zichtbaarheid van het merk Jongeneel uit te bouwen.

Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden;

·         Je bedenkt, bouwt en optimaliseert product- en campagnepagina’s

·         Je onderhoudt contacten met interne afdelingen, leveranciers en bureaus

·         Je helpt collega’s in verkoop en acquisitie met diverse online tools

·         Je onderzoekt verbetermogelijkheden en werkt deze uit op basis van klantonderzoek,  analyse en experimenten

·         Je monitort wat er over ons wordt geschreven op social media en verzorgt professionele opvolging

Het team

Het team waarin jij komt te werken bestaat uit drie Marketing Communicatie Adviseurs en je rapporteert direct aan de Manager Marketing Communicatie & Services. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen waaronder E-commerce, Sales en Productmanagement.

Waar ben je goed in? 

Jij hebt altijd nieuwe, frisse ideeën, je wilt trends zetten en innoveren. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies en durft (gevoelige) onderwerpen ter discussie te stellen. Jij geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegenkomt in je werk. En dat merken de mensen met wie jij samenwerkt! We zijn op zoek naar iemand met:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Drie - vijf jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met de inzet van social media in een B2B-omgeving
  • Ervaring met web Analytics, online advertising en Content Management Systemen
  • De volgende competenties: data-gedreven, resultaatgerichtheid, proactief, communicatief vaardig, enthousiasmerend, overtuigend en challenging

Wij bieden jou:

De website Jongeneel.nl is ons visitekaartje en al jaren één van de grootste webshops in hout- en bouwmaterialen in Nederland. En we willen verder groeien. Je komt terecht in een professionele en informele werkomgeving waar wij op een prettige manier met elkaar samenwerken en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Je krijgt veel verantwoordelijkheid én vrijheid van je manager;  jouw nieuwe initiatieven en ideeën zijn zeer welkom. Verder bieden wij:

  • Een uitdagende en afwisselende functie
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld in onze nieuwe Jongeneel Academy
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over de vacature van online marketeer, dan kun je contact opnemen met Mascha Nuijens (Marketing Manager). Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-41679118. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar solliciteren@jongeneel.nl. Vermeld in de onderwerp regel Online marketeer. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok