Opening Terneuzen

Begin dit jaar hebben we de deuren geopend van ons prachtige nieuwe pand aan de Koegorsstraat 32. Met een uitgebreid magazijnassortiment en een bouwshop waar u alles kunt vinden voor uw klus of project, zijn wij beter dan ooit in staat om u optimaal van dienst te zijn. Naast een nieuw pand hebben we ook het team uitgebreid. Meer medewerkers op de vestiging betekent meer tijd voor onze klanten. Graag stellen we ons hierbij alvast aan u voor.

FEESTELIJKE OPENINGSBORREL OP DONDERDAG 17 MEI

 
We zijn trots op onze nieuwe vestiging en blij met al deze vernieuwingen. We willen dit samen met u vieren op onze feestelijke openingsborrel op donderdag 17 mei van 16:00 tot 20:00 uur. Graag laten we u onze nieuwe vestiging zien en drinken we met u een glas op ons gezamenlijk succes.
 
Om deze borrel nog aantrekkelijker te maken, zal ook een aantal leveranciers aanwezig zijn. Met handige presentaties en interessante demonstraties geven deze leveranciers u een beeld van de nieuwste producten, innovatieve concepten en toepassingstips. En na afloop ligt er voor iedere bezoeker een leuke attentie klaar.
 

U KOMT TOCH OOK?

 
Laat ons weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Uiteraard zijn uw collega’s ook van harte welkom. Aanmelden kan bij de balie van Jongeneel Terneuzen of schrijf u direct online in.
 

KLIK HIER OM ONLINE IN TE SCHRIJVEN

 
Graag tot ziens bij Jongeneel Terneuzen!
 
Jongeneel Terneuzen
Koegorsstraat 32
4538 PK Terneuzen
0115 - 61 36 55
terneuzen@jongeneel.nl
 
ma - vrij  07.00 - 17.00 uur
zaterdag 07.00 - 12.00 uur
 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok