WELKOM BIJ JONGENEEL TILBURG

Op maandag 17 oktober hebben we de deuren geopend van ons nieuwe pand aan de Lovense Kanaaldijk 86. Met een uitgebreid magazijnassortiment en een bouwshop waar u alles kunt vinden voor uw klus of project, zijn wij beter dan ooit in staat om u optimaal van dienst te zijn. Naast een nieuw pand hebben we ook het team uitgebreid. Meer medewerkers op de vestiging betekent meer tijd voor onze klanten. Graag stellen we ons hierbij alvast aan u voor.

FEESTELIJKE OPENINGSBORREL OP VRIJDAG 4 NOVEMBER

We zijn trots op onze nieuwe vestiging en blij met al deze vernieuwingen. We willen dit samen met u vieren op onze feestelijke openingsborrel op vrijdag 4 november van 16:00 tot 21:00 uur. Graag laten we u onze nieuwe vestiging zien en drinken we met u een glas ons gezamenlijk succes.
Om deze borrel nog aantrekkelijker te maken, zal ook een tiental leveranciers aanwezig zijn. Met handige presentaties en interessante demonstraties geven deze leveranciers u een beeld van de nieuwste producten, innovatieve concepten en toepassingstips. En na afloop ligt er voor iedere bezoeker een leuke attentie klaar.

U KOMT TOCH OOK?

Laat ons weten of we op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Uiteraard zijn uw collega’s ook van harte welkom. Aanmelden kan bij de balie van Jongeneel Tilburg.

Graag tot ziens bij Jongeneel Tilburg!

Jongeneel Tilburg
Lovense kanaaldijk 86
5015 AK Tilburg
Tel. 013 - 532 12 72
Openingstijden: ma - vrij 07.00 - 17.00 uur

 

  

 

Route naar Jongeneel Tilburg

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok