Tweede Jongeneel+ vestiging in Zaandam

Op 5 januari 2015 is onze nieuwe vestiging in Zaandam geopend, de tweede Jongeneel+ vestiging. U kunt nu nog meer en nog makkelijker uw materialen vinden in ons magazijn en grotere shop.  

 

 

 

 

 De verhuizing naar dit nieuwe pand staat symbool voor de verbeteringen die we momenteel bij elke Jongeneel-vestiging doorvoeren:

  • Breder en dieper assortiment
  • Meer service
  • Meer kennis en beter advies

BREDER EN DIEPER ASSORTIMENT

De nieuwe Jongeneel-vestiging in Zaandam biedt een compleet assortiment voor alle houtgerelateerde klussen. Het nieuwe Jongeneel is de one-stop-shop voor de timmerman. U vindt hier bijvoorbeeld hout, plaatmateriaal, gevelproducten, deuren en isolatiemateriaal. Ook onze shop is enorm uitgebreid met allerhande toebehoren waardoor we u nog meer gemak bieden.

MEER SERVICE

Jongeneel heeft hard gewerkt aan een meer klantgerichte formule. In onze vestigingen vindt u nu een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen en hulp bij het bewerken en inladen van uw materialen.

MEER KENNIS EN BETER ADVIES

Naast het vakkundige team in Zaandam hebben we onze kennis van producten en toepassingen gebundeld in ons Kenniscentrum. Hier kunnen onze specialisten u helpen met advies over producten, toepassingen, regelgeving en innovaties. Het Kenniscentrum voor uw regio blijft gevestigd in Alkmaar en is te bereiken op 072-5410543 of via kenniscentrum.alkmaar@jongeneel.nl.

Wij zijn ervan overtuigd dat u al deze verbeteringen direct zult ervaren. Wij horen graag wat u van onze nieuwe vestiging vindt. Uw mening telt!

Met vriendelijk groet,

Het team van Jongeneel Zaandam

Rogier Kerker
Ferry Kesselaar
Peter Haan
Peter van Vliet
Vincent Gerritzen

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok