JONGENEEL wil activiteiten van Houthandel de Maas bv te Maastricht overnemen

De directie van Houthandel de Maas bv te Maastricht heeft de beslissing genomen haar handelsactiviteiten volledig over te dragen aan Koninklijke Jongeneel B.V..

Jongeneel zal de activiteiten voortzetten vanuit haar nabij gelegen vestiging aan de Klipperweg 18 in Maastricht. De verwachting is gewettigd dat de overdracht per 13 januari 2014 wordt geëffectueerd.

Houthandel de Maas bv is gevestigd in het hart van Maastricht  en richt zich op leveringen in Limburg en ZO Brabant. Het bedrijf bestaat sinds 1932 en heeft een goede positie opgebouwd met een assortiment hout, deuren, plaat- en bouwmaterialen. Houthandel de Maas levert hoofdzakelijk aan de aannemerij, maar doet ook veel zaken met afbouwers, overheidsinstellingen en industrie.

 Koninklijke Jongeneel B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Samen met zusterbedrijven Bruynzeel Deuren (deuren), Heuvelman (vurenhout), Astrimex (plafond- en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) is Jongeneel actief in de markt van professionele gebruikers van hout- en bouwproducten.

 Via een landelijk netwerk van 44 vestigingen bedient Jongeneel zowel de lokale als de landelijk opererende klant. Alle vestigingen voeren een compleet assortiment hout, plaatmaterialen en bouwstoffen en zijn ingericht voor zowel het halen als bezorgen van klantorders.

De overname van de activiteiten van Houthandel de Maas bv past in de strategie van Jongeneel om haar marktpositie verder te versterken.

Deze overname biedt Houthandel de Maas de mogelijkheid zijn relaties dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden als ze gewend zijn.

Voor nadere informatie:

 

Koninklijke Jongeneel B.V., tel. (030) 2346803

Arnold Koomen of Han van Rooijen

 

Houthandel De Maas B.V., tel. (043) 3503636

Robert Bozon of Jack Hölsgens

 

24 december 2013

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok