Persbericht: Directiewisseling bij Koninklijke Jongeneel B.V.

P E R S B E R I C H T 29 september 2014


Directiewisseling bij Koninklijke Jongeneel B.V.
 

Koninklijke Jongeneel B.V., een zelfstandige dochter van N.V. Deli Maatschappij, maakt bekend dat haar Algemeen Directeur, de heer A.A.C. (Arnold) Koomen, heeft besloten om per 1 december 2014 de onderneming te verlaten om zijn carrière elders voort te zetten. De heer Koomen is sinds 2003 als Algemeen Directeur verbonden aan Jongeneel en is daarnaast onder meer bestuurslid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH).


Het voornemen is om de heer G.D. (Michiel) de Haan, ad interim, te benoemen tot zijn opvolger. De heer De Haan heeft uitgebreide directie-ervaring opgedaan bij o.a. BCC, Dirk van den Broek en Praxis. Het afgelopen jaar is hij intensief betrokken geweest bij de herpositionering van Jongeneel.
De directie van Jongeneel en Heuvelman zal na deze mutatie bestaan uit Michiel de Haan (Algemeen Directeur a.i.), Harbert van der Wildt (Commercieel Directeur) en Erik Schipper (Directeur Heuvelman).


Voor nadere informatie:
N.V. Deli Maatschappij / Ron H.J. Bosch, tel. 010 – 4021700 – email: rb@delimij.nl
 

Via een landelijk netwerk van 44 vestigingen bedient Jongeneel zowel de lokale als de landelijk opererende professionele gebruiker van hout en bouwproducten. Alle vestigingen voeren een compleet assortiment hout, plaatmaterialen en bouwstoffen en zijn ingericht voor zowel het halen als bezorgen van klantorders. Heuvelman Hout is met een uitgebreid assortiment naaldhout en prefaboplossingen de maatwerkpartner voor de houtverwerkende industrie en aannemerij. De uitgekiende logistiek garandeert snelle levering door heel Nederland.
 

Koninklijke Jongeneel B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Binnen het bedrijfscluster Deli Building Supplies zijn Jongeneel en Heuvelman samen met zusterbedrijven Astrimex (plafond- en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) actief in de markt van professionele gebruikers van hout en bouwproducten.
 

N.V. Deli Maatschappij is met een omzet van € 700 mln en 2000 werknemers een toonaangevende leverancier van hout, bouwmaterialen en decoratieve producten voor huis en tuin en voor de bouw in het algemeen. Deli levert aan de professionele bouwsector, doe-het-zelf zaken, tuincentra en andere afzetkanalen in Europa.

Download het persbericht