text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Plaatmateriaal op maat

Alle denkbare plaatmaterialen

Door je plaatwerk op maat te laten zagen, bespaar je niet alleen tijd op de bouwplaats, je vermindert ook faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Jongeneel helpt je hierbij. Al meer dan 25 jaar bewerken wij alle denkbare plaatmaterialen zoals multiplex en mdf, maar ook aan Trespa, Rockpanel, gipsplaten en gevelplaten. Bijna al deze materialen hebben wij standaard op voorraad. Bestel je voor 13 uur? Dan is het de volgende werkdag geleverd.

Bekijk de video

Op de mm nauwkeurig 

Dankzij onze jarenlange ervaring, hypermoderne machines en bekwame medewerkers kunnen wij alle plaatmaterialen op elke mogelijke manier zagen, frezen en boren. Rechte hoeken, afgeronde hoeken, boorgaten, ovaal, gebogen, 3D, alles is mogelijk. Precies zoals jij het wilt en op de millimeter nauwkeurig.

Maak ook gebruik van de platerij en stuur ons eenvoudig de maatspecificatie en de CAD-tekeningen door. Onze computergestuurde machines lezen deze vervolgens uit voor bewerking. Doordat de platen zorgvuldig worden afgewerkt, zijn zaagkanten beter te behandelen en is er achteraf minder schuurwerk nodig. Daarbij kunnen wij jouw platen afwerken door ze te gronden in diverse kleuren. Zo om je nog meer werk uit handen te nemen. Ook dat is Jongeneel service.

Download de flyer 

De voordelen van Jongeneel Platerij

  • Tijdbesparing
  • Minder faalkosten
  • Gezonder werken
  • Geen afval
  • Thermische recycling

Bekijk ook onze andere services