TERUG

Projectmanager TABS Holland

 Wil jij bij alle facetten van onze bedrijfsvoering betrokken zijn? Van logistiek tot commercie, van operationeel tot strategisch niveau? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken!

Timber and Building Supplies (TABS) Holland is een nieuwe organisatie voortgekomen uit bedrijven met eeuwen ervaring zoals PontMeyer en Koninklijke Jongeneel. Als projectmanager krijg je te maken met innovatieve projecten die TABS Holland structureel beter maken. Bij deze projecten ben jij verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van het projectteam en externe partijen. In overleg besluiten we welke projecten jij gaat oppakken. Het ene moment werk je een business case uit en het andere moment stuur je een landelijk projectteam aan. Jij zorgt voor de planning en de realisatie van het project binnen de afgesproken voorwaarden.

De werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Het zorgdragen voor de planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en het op te leveren eindresultaat van de projecten;
 • Het ondersteunen van de verschillende projectgroepen en zowel procesmatig als inhoudelijk meedenken;
 • Het (mede) vervullen van de rol van intermediair tussen de directie en diverse projectgroepen.

Jouw capaciteiten


Je bent een energieke persoonlijkheid die met flair draagvlak kan creëren om projecten met verschillende belanghebbenden tot een succes te maken. Juist omdat je met verschillende stakeholders op verschillende niveaus te maken hebt beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Ben je iemand die kritische vragen stelt? Dan ben je op het projectbureau aan het juiste adres. Jij bepaalt mede waar de verschillende bedrijven elkaar versterken en juist weer onderscheidend zijn.

Verder zijn wij op zoek naar iemand:

 • Met een afgeronde Master opleiding en ongeveer één jaar werkervaring;
 • Die makkelijk de vertaalslag naar de praktijk kan maken en standvastig is;
 • Met flexibiliteit ten aanzien van werklocatie;
 • Die het overzicht kan houden over complexe projecten;
 • Die zelfstandig kan werken.

Het team


Samen met je leidinggevende en twee andere collega’s werk je op het Projectbureau. Projecten worden opgestart in opdracht van het management van TABS Holland of op eigen initiatief van het Projectbureau. Je standplaats is Zaandam maar je zult ook regelmatig aan de slag gaan in Utrecht.

Wij bieden je


Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Verder bieden wij jou:

 • Een informele maar professionele werkomgeving
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Korting op alle artikelen die we verkopen

Een werkdag uit het leven van


Nadat je met je collega’s op het Projectbureau de agenda voor die dag hebt afgestemd ga je direct aan de slag. Je moet namelijk een strategische sessie voorzitten die je met een aantal MT leden hebt voorbereid, over ontwikkelingen in de bouwwereld. Nadat je deze sessie hebt afgerond werk je gelijk wat aantekeningen uit en zet je vervolgacties uit. Na de lunch ga je verder met het volgende overleg over het project ‘vervangen van het intranet´. Tijdens dit overleg pluis je de offerte van de leverancier door samen met de manager IT. De uiteindelijke terugkoppeling aan de potentiele leverancier neem je voor je rekening om vervolgens gelijk een vervolgafspraak te maken. Daarna gaat de telefoon en belt een collega met een uitdaging met betrekking tot de deadline. Samen met deze collega bedenk je een creatieve oplossing. Halverwege de middag geef je een presentatie aan collega´s over het een nieuwe werkwijze die jij hebt uitgedacht. Je laat ze een eerste opzet van het programma zien en maakt afspraken over het leveren van input. Voordat je naar huis gaat check je voor de laatste keer je e-mail en zie je de goedkeuring binnenkomen op het door jou voorgestelde project!

Enthousiast geworden?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Sybrand Meersschaert (Manager projectbureau) op telefoonnummer 06-51424072. Je brief met motivatie en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van Projectmanager.

Organisatie


Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden. Voor meer informatie over ons bedrijf: www.tabsholland.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok