Promat Handboek

Promat BV is fabrikant van brandveilige bouwkundige oplossingen en uitgever van het Promat Handboek Bouwkundige Brandpreventie. Dit standaardwerk voor brandveilig bouwen is vernieuwd. De nieuwste geteste constructies worden gepresenteerd met nieuwe beeldtechnieken in een vernieuwe lay-out.

In de afgelopen dertig jaar is het Promat Handboek Bouwkundige Brandpreventie een begrip geworden in de bouwwereld. Architecten, handelaren en aannemers, brandpreventisten en gemeenteambtenaren maken gebruik van de specialistische kennis die Promat in dit handboek samenbrengt. Brandveilig bouwen is vooral gebaseerd op geteste constructies, oplossingen die voorzien zijn van een geslaagd testrapport van een accrediteerd instituut. Daar staat het handboek dan ook vol mee, geteste oplossingen waar u als bouwer direct mee aan de slag kunt.

In deze vernieuwde uitgave vindt u oplossingen met nieuw ontwikkelde plaatmaterialen. Alle bouwkundige oplossingen zijn nagezien en aangepast aan de nieuwste stand der techniek en regelgeving. Veel constructies zijn volgens Europese normen getest en dus internationaal toepasbaar. Alle tekeningen zijn vervangen door driedimensionale fullcolour tekeningen die de toepassing in één oogopslag duidelijk maken. Het geheel is vormgegeven in een nieuwe layout waarmee u gemakkelijk de oplossing voor uw specifieke situatie vindt.

Het Promat Handboek Bouwkundige Brandpreventie 8.0 is kosteloos verkrijgbaar. Bekijk hier de digitale versie.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok