Rockpanel: Dat kan wel!

 

Dankzij het basismateriaal basalt combineren de ROCKPANEL producten het robuuste karakter van steen met de verwerkbaarheid en uitstraling van hout. Het plaatmateriaal is speciaal ontwikkeld voor een snelle, gebruiksvriendelijke en esthetische afwerking van toepassingen rondom het dak, zoals boeiboorden, dakranden, dakkapellen en gootafwerkingen.

Vanwege de innovatieve eigenschappen van Rockpanel kunnen de wensen van de klant bij elk project rondom het dak perfect verwezenlijkt worden; een strakke, naadloze look, of juist mét naden voor een interessant lijnenspel.

Het plaatmateriaal van Rockpanel kan probleemloos verwerkt worden op de bouwplaats. Bevestigen kan door middel van schroeven, nagelen en verlijmen. De RAL-kleuren sluiten mooi aan bij andere bouwdelen.

Kortom: veel voordelen voor de perfecte afwerking rondom het dak!

 

 

rockpanel

Altijd de passende kleur? Dat kan wel!

Met Rockpanel sluit de dakrand of dakkapel mooi aan bij de kozijnen of andere bouwdelen. Rockpanel is namelijk het enige plaatmateriaal dat in RAL kleuren leverbaar is. Dakrand en schilderwerk allemaal in dezelfde kleur.

rockpanel

Rockpanel ongevoelig voor vocht? Dat kan wel!

Met Rockpanel zijn vochtproblemen verleden tijd. Zijkantbewerking ter bescherming van zijkanten tegen vocht is alleen bij ander plaatmateriaal of multiplexen nodig. Rockpanel is ongevoelig voor vocht of temperatuur: zet niet uit, krimpt niet. Dus aanbrengen, ter plekke detailleren en klaar! Scheelt tijd en geld.

rockpanel

Rockpanel bewerken met standaard gereedschap? Dat kan wel!

Rockpanel laat zich verwerken met dezelfde materialen waarmee u al jarenlang gewend bent te werken. Handiger en veel sneller te bewerken dan andere plaatmaterialen. Gemakkelijk op maat zagen en zonder voor te boren bevestigen. Let op, gebruik een zaagblad voor Rockpanel ook alleen voor Rockpanel.

rockpanel

Rockpanel met stuiknaad bevestigen? Dat kan wel!

Bij Rockpanel hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking van de plaat als gevolg van veranderingen in temperatuur of vocht. Door de steenachtige basis is Rockpanel vormstabiel. Dus altijd een strak resultaat. Houd wel rekening met de voorwaarden voor verwerken van Rockpanel met stuiknaad.

rockpanel

Rockpanel bevestigen met nagels?

Dat kan wel! Met Rockpanel kun je op de bouwplaats de platen met nagels bevestigen. Probeer dat maar eens met andere onderhoudsarme plaatmaterialen! De kleine nagelkopjes samen met een naadloze afwerking zorgen voor een mooi eindresultaat. Bevestiging kan zowel met een tacker als handmatig. Bij handmatig nagelen adviseert Rockpanel voor te boren (Ø 2,5 mm).

rockpanel

Rockpanel een echt lichtgewicht? Dat kan wel!

Met ROCKPANEL plaatmateriaal werk je sneller en gemakkelijker. Je spaart tijd, geld en voorkomt rugklachten!
De platen zijn een stuk lichter dan andere plaatmaterialen. Dat scheelt!

Nog meer voordelen; Dat kan wel!

Naast bovengenoemde voordelen beschikt ROCKPANEL nog een aantal bijzondere eigenschappen en voordelen.  Meer weten, kijk dan op Nog meer voordelen van ROCKPANEL

 

Vraag via onderstaand formulier een Rockpanel sample aan:

 

Meer informatie over de Rockpanel producten en kleuren: 
Colours 
Woods 
Metallics 
Brilliant 
Chameleon 
Lines²  
Natural 
Ply 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok