TERUG

SAP Developer, TABS Holland

Vanwege uitbreiding van onze SAP activiteiten zoeken wij een resultaatgerichte en ambitieuze SAP Developer die topoplossingen realiseert en anderen weet te inspireren.

Je hebt de technische vaardigheden van een ervaren SAP developer. Je ontwikkelt SAP software die eenvoudig kan worden uitgebreid en onderhouden. Jouw expertise komt ook tot uiting bij SAP-incidenten. Daarin vervul je een analyserende en probleemoplossende rol. Je verricht projectwerkzaamheden voor diverse afdelingen binnen het bedrijf. Je bent een waardevolle sparringpartner bij de ontwikkeling van SAP. Ook maak je technische ontwerpen, configureer je de applicatie, voer je testen uit en zorg je voor technische implementaties.


Jouw capaciteiten


Je hebt gedegen kennis van de back-end en front-end ontwikkelingen binnen SAP met ABAP. Je bent gedreven om je verder te ontwikkelen en je bent een trendwatcher als het gaat om de nieuwste SAP ontwikkelingen, zoals SAPUI5, Fiori en S4/Hana.
Je bent actief betrokken bij de organisatie en je levert een bijdrage aan kennisopbouw en -verspreiding en de doorontwikkeling van SAP. Je moet wel van variatie houden als je voor ons komt werken, want we zijn een holding met verschillende bedrijven (bijvoorbeeld PontMeyer en Koninklijke Jongeneel), verschillende culturen en verschillende processen. Met jouw persoonlijkheid en ervaring weet jij de brug te slaan tussen de verschillende bedrijven en een uniforme werkwijze  met SAP.

Je beschikt over: 

 • Minimaal een afgeronde hbo/wo- opleiding met een sterke ICT-component
 • Een of meerdere certificaten voor SAP / ABAP
 • Kennis van en ervaring met SAP Process Orchestrator
 • Kennis van en ervaring met SAP processen en implementaties
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Overtuigingskracht, innovatief vermogen, organisatiesensitiviteit, initiatief en vermogen tot samenwerking
 • JAVA kennis is een pré


Het team
He team bestaat nu uit een SAP Consultant en twee SAP Developers. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar jou en een SAP Consultant. Je standplaats is zowel Zaandam, het hoofdkantoor van PontMeyer, als Utrecht, het hoofdkantoor van Jongeneel.Wij bieden je


Een uitdagende en zeer afwisselende fulltime baan waarin je ons adviseert en daarmee de organisatie naar een hoger plan tilt. Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Verder bieden wij jou:
 

 • Een informele en professionele werkomgeving
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Korting op alle artikelen die we verkopen


Enthousiast?


Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Allan Ritman, Teamleider Applicatie Integratie & Ontwikkeling ICT. Hij is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06-27330124. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief CV naar onze recruiter Willemijn Vos (willemijn.vos@tabsholland.nl) onder vermelding van ‘SAP Developer’.Over de organisatie


Timber and Building Supplies Holland N.V. is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die de bouwcrisis succesvol doorstaan heeft. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden.
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok