Al ruim twee eeuwen zit duurzaam ondernemen in de wortels van Jongeneel. Zo hebben we ons altijd ingezet voor verantwoord geproduceerd hout zodat deze behouden blijven voor de toekomstige generaties. Daarom vinden hij het belangrijk dat vrijwel al ons hout het keurmerk van PEFC en/of FSC draagt. Deze organisaties zetten zich in voor verantwoord beheer van bos met een gezonde balans tussen natuurbehoud en productiviteit. 

Jongeneel is zich bewust van haar maatschappelijke positie en wil ook op andere vlakken dan hout alleen bijdragen. We doen ons uiterste best goede werkomstandigheden te creëren voor onze eigen medewerkers en voor de medewerkers van onze leveranciers. Bij Jongeneel krijgen diverse collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt alle ruimte zich te ontplooien, veelal met veel succes!
 
Benieuwd wat Jongeneel voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van duurzaamheid? Neem voor meer informatie  geheel vrijblijvend contact op met manager Services Hedy van Opzeeland (+31) 6- 13759619

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok