text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Milieustraat

Laat je bouwafval achter bij Jongeneel

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou én het milieu kan je bij ons jouw bouwafval achterlaten. Met onze milieustraat verzamelen wij op duurzame wijze bouwafval. Het bouwafval dat wij innemen wordt vervolgens circulair verwerkt tot nieuwe grondstoffen zoals plaatmateriaal en kunststof flessen. Zo dragen wij met elkaar een steentje bij.

Niet meer omrijden naar de stortplaats
Betere afvalscheiding
Bijdrage aan de circulaire economie
Dé oplossing voor de strengere handhaving bedrijfsafval

Zo werkt het

Rijd simpelweg naar een Jongeneel-vestiging en laat jouw bouw- en snijafval bij ons achter, zo hoef je niet zelf naar een stortplaats te rijden. En met behulp van een Jongeneel-medewerker sorteer jij het bouwafval. Wij zorgen vervolgens voor de juiste afvoering van de bouwmaterialen. Op deze manier dragen we samen bij aan een circulaire economie en duurzamer bouwproces.

Milieustraten bij Jongeneel

Steeds meer Jongeneel-vestigingen hebben een milieustraat. Ga naar een van de onderstaande vestigingen om van de milieustraat gebruik te maken:
Jongeneel Apeldoorn
Jongeneel Arnhem
Jongeneel Coevorden
Jongeneel Dordrecht
Jongeneel Groningen
Jongeneel Nijmegen
Jongeneel Venlo
Jongeneel Zwaagdijk
Jongeneel Zwolle

Meer weten?

Benieuwd wat we nog meer voor oplossingen hebben voor logistieke dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op met je Jongeneel-contactpersoon of bekijk onze Services-pagina.