Terug

Samen kijken hoe gevels beter kunnen

 

Advies over brandwerendheid

Regelgeving over de brandwerendheid van onder andere gevelbekleding is een complexe materie. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kan Jongeneel je wat dat betreft deskundig informeren, zodat jullie een verantwoorde en veilige keuze kunnen maken. Aan de hand van de bouwtekeningen kunnen we samen opzoek naar de juiste toepassing van materialen en jullie informeren over de brandklasse waar deze materialen voor brandwerendheid aan moeten voldoen. 

 

Ventilatie in de gevel

Ventilatie is een belangrijk onderdeel in het bouwproces en voor de levensduur van de gevelmaterialen. Gebrek aan goede ventilatie achter de gevelbekleding kan tot potentieel gevaarlijke situaties leiden.

Jongeneel heeft de kennis in huis om jouw bouwtekeningen en detailleringen te beoordelen of deze voldoen aan de ventilatievoorschriften van de fabrikant of van het Bouwbesluit. Ook adviseren wij je graag op de bouwlocatie zelf!

 

Veilige gevelconstructie

Onze specialisten delen met plezier hun kennis over veilige achter constructies van gevels die voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. In samenspraak met een architect en constructeur zoeken we samen met jullie naar de beste keuze voor jouw geveltoepassing. We delen onze ervaring en kennis graag, zodat jullie slimmer en beter kunnen bouwen.

Samen kijken hoe dingen beter kunnen, zo dragen wij ons steentje bij aan de door jullie veilig en verantwoord gebouwde gevel. Benieuwd wat Jongeneel voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem voor meer informatie  geheel vrijblijvend contact op je Jongeneel contactpersoon.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok