Skantrae

Skantrae is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Welke deur u ook  nodig heeft, het brede  assortiment van Skantrae beantwoordt uw vraag. Of u nu zoekt naar een binnen- of buitendeur, en van luxe paneel- tot vlakke boarddeuren, u kunt bij Skantrae terecht. Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten  en 35.000 deurkrukken op voorraad kennen wij korte levertijden. Wij zijn dus het magazijn voor u en uw klant.

Skantrae is het merk voor de vakman, met uitgebreide ondersteuning vanuit de Skantrae Projectservice, de handige Skantrae deurenwaaier, persoonlijke verkoopondersteuning, bestekteksten in Stabu en beschikbare productdata. In onze technische werkplaats beschikken wij over een modern machinepark die vele werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen. Denk aan scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntsluitingen, aflakken, etc. Wij nemen graag tijdrovend werk uit handen waardoor topkwaliteit is gegarandeerd.

Kwaliteit staat namelijk voorop bij Skantrae. Vrijwel al onze deuren dragen een KOMO-certificaat. De kernconstructie van onze massieve binnendeur is zelfs zo stabiel, dat deze deuren alle woningbouweisen overstijgen. We kiezen uitsluitend het beste materiaal en werken met FSC- en PEFC-gecertificeerd hout.

Skantrae is vooruitstrevend in al haar producten, maar ook in ondersteuning van onze dealers. Zo ontwikkelde Skantrae de “Skantrae deuren-app” waarmee middels Augmented Reality een deur virtueel in een woning geplaatst kan worden. Zo kan de klant de deur passen in zijn interieur alvorens deze te bestellen. Consumenten en dealers kunnen daarnaast gebruik maken van een up-to-date website via desktop en mobile devices. Alle informatie over onze deuren is op die manier altijd dichtbij.

Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor Skantrae altijd beschikt over een onderscheidend en actueel assortiment. Wij zijn daarom dé partner voor deuren en alles daaromheen.

 SKANTRAE OPTIMAX BUITENDEUREN

Skantrae introduceert haar vernieuwde en uitgebreide programma buitendeuren. Deze buitendeuren zijn geproduceerd van de beste en meest duurzame houtsoorten onder de naam OptiMax. Dit is de verzamelnaam voor FSC® gecertificeerde hardhoutsoorten met sterkteklasse 1-2. Voor OptiMax wordt gebruik gemaakt van drie duurzame houtsoorten: Sapupira, Guariuba en Tatajuba. Omdat hout een natuurproduct is, kan het voorkomen dat een bepaalde houtsoort tijdelijk niet beschikbaar is. Daarom gebruikt Skantrae voor OptiMax deze drie verschillende houtsoorten waardoor de beschikbaarheid én de kwaliteit van deze deuren altijd gegarandeerd is. Deze FSC hardhoutsoorten staan bekend om hun sterkte, duurzaamheid en hun optimale geschiktheid voor buitentimmerwerk zoals kozijnen en deuren.

GOED, BETER, BEST

Welke deur het beste aansluit op de vraag van uw klant, hangt af van de wensen die de klant heeft. Skantrae heeft in ieder segment aan passend assortiment. Het goed, beter, best concept geeft een helder overzicht en maakt het maken van een keuze eenvoudig.

KWALITEIT

Skantrae staat voor kwaliteit. Hierbij beschikken ze over de nodige certificaten en keurmerken:

KOMO

  • Skantrae heeft meer dan 52 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat.
  • Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld.
  • Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van ondermeer het Bouwbesluit

NEN

  • Voor het toepassen van veiligheidsglas is er een norm, de NEN 3569. Deze norm beschrijft exact waar en welk soort veiligheidsglas toegepast moet worden. Voor uw woning geld dat wanneer de onderzijde van het glas zich tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer bevindt, dit veiligheidsglas dient te zijn. Tevens moet bij alle balustrades, dakramen, daklichten en dakbeglazing (b.v. in serre’s) veiligheidsglas toegepast worden.

USKG / PKVW

  • Ons veiligheids hang- en sluitwerk is gekeurd door het SKG, deze producten zijn herkenbaar aan het PKVW logo.
  • Het SKG test onder andere ook hang- en sluitwerk en deurbeslag op inbraakwerendheid.

FSC

  • Als een van de weinigen levert Skantrae binnendeuren met een FSC keurmerk. Verantwoord hout en een bewuste keus die niet ten koste gaat van de kwaliteit en het design

 PEFC

  • Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout(product) daarna doorloopt tot het bij de eindgebruiker terecht komt, dit noemen we Chain of Custody, kan PEFC garanderen dat de producten met een PEFC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn.

 

 

BROCHURES

Download hier de productbrochures

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok