Skantrae

Al ruim 30 jaar is Skantrae B.V. actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten. De bedrijfsnaam is een samentrekking van de woorden Skandinavië en Trae, het Deense woord voor hout. Skantrae heeft een sterke associatie met het kwaliteitsimago van de Skandinavische houtindustrie.

Skantrae biedt binnen- en buitendeuren, met bijbehorend glas, architraven, deurbeslag, plinten en lambriseringen. Middels geavanceerde CNC-apparatuur kunnen deuren onder andere worden voorzien van frezingen voor meerpuntssluitingen, briefsleuven etc.

SKANTRAE OPTIMAX BUITENDEUREN

Skantrae introduceert haar vernieuwde en uitgebreide programma buitendeuren. Deze buitendeuren zijn geproduceerd van de beste en meest duurzame houtsoorten onder de naam OptiMax. Dit is de verzamelnaam voor FSC® gecertificeerde hardhoutsoorten met sterkteklasse 1-2. Voor OptiMax wordt gebruik gemaakt van drie duurzame houtsoorten: Sapupira, Guariuba en Tatajuba. Omdat hout een natuurproduct is, kan het voorkomen dat een bepaalde houtsoort tijdelijk niet beschikbaar is. Daarom gebruikt Skantrae voor OptiMax deze drie verschillende houtsoorten waardoor de beschikbaarheid én de kwaliteit van deze deuren altijd gegarandeerd is. Deze FSC hardhoutsoorten staan bekend om hun sterkte, duurzaamheid en hun optimale geschiktheid voor buitentimmerwerk zoals kozijnen en deuren.

MET EEN INSTRUCTIEVIDEO AAN DE SLAG. ALTIJD HANDIG!

Instructievideo: afhangen stompe deur

Instructievideo: afhangen opdekdeur

Instructievideo: glas plaatsen in een binnendeur

Instructievideo: Deurkozijn set

GOED, BETER, BEST

Welke deur het beste aansluit op de vraag van uw klant, hangt af van de wensen die de klant heeft. Skantrae heeft in ieder segment aan passend assortiment. Het goed, beter, best concept geeft een helder overzicht en maakt het maken van een keuze eenvoudig.

KWALITEIT

Skantrae staat voor kwaliteit. Hierbij beschikken ze over de nodige certificaten en keurmerken:

KOMO

  • Skantrae heeft meer dan 52 verschillende deurmodellen voorzien van een KOMO certificaat.
  • Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld.
  • Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van ondermeer het Bouwbesluit

NEN

  • Voor het toepassen van veiligheidsglas is er een norm, de NEN 3569. Deze norm beschrijft exact waar en welk soort veiligheidsglas toegepast moet worden. Voor uw woning geld dat wanneer de onderzijde van het glas zich tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer bevindt, dit veiligheidsglas dient te zijn. Tevens moet bij alle balustrades, dakramen, daklichten en dakbeglazing (b.v. in serre’s) veiligheidsglas toegepast worden.

USKG / PKVW

  • Ons veiligheids hang- en sluitwerk is gekeurd door het SKG, deze producten zijn herkenbaar aan het PKVW logo.
  • Het SKG test onder andere ook hang- en sluitwerk en deurbeslag op inbraakwerendheid.

FSC

  • Als een van de weinigen levert Skantrae binnendeuren met een FSC keurmerk. Verantwoord hout en een bewuste keus die niet ten koste gaat van de kwaliteit en het design

 PEFC

  • Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout(product) daarna doorloopt tot het bij de eindgebruiker terecht komt, dit noemen we Chain of Custody, kan PEFC garanderen dat de producten met een PEFC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn.

 

 

BROCHURES

Download hier de productbrochures

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok