TERUG

Stage training en opleiding TABS

Het ontwikkelen (binden & boeien) van onze medewerkers staat hoog in het vaandel bij TABS Holland. Als stagiair Training & Opleiding ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor de opbouw, inrichting en realisatie van onze nieuwe digitale leeromgeving (e-Learning). Je stage loop je voornamelijk op ons hoofdkantoor in Zaandam en, soms, in Utrecht. Wij implementeren in 2018 een geheel nieuwe, digitale, leeromgeving waarbij we met een didactische insteek een deel van ons huidig lesmateriaal interactief zullen aanbieden aan onze medewerkers.

 

Overige werkzaamheden en taken;

Mede verantwoordelijk voor het zelfstandig maken (vanuit een template omgeving met professionele ondersteuning) van diverse e-Learning modules;
Meedenken en doen van verbetervoorstellen met betrekking tot ons blended opleidingsprogramma; 
Meewerken in de back office werkzaamheden die zich binnen de afdeling voordoen;
Mede verantwoordelijk voor het inrichten van ons Learning Management Systeem;
Expertise leveren in de vorm van uiteenlopende projecten.
 

Het team

Als stagiair Training & Opleiding vorm je samen met de coördinatoren en de manager het team. Jij denkt mee over ons opleidingshuis en doet verbetervoorstellen. Je werkt voornamelijk op ons hoofdkantoor in Zaandam en soms in Utrecht.
 

Jouw capaciteiten

Je bent een gedreven en energiek persoon die van aanpakken weet. Wij zijn op zoek naar iemand in het laatste jaar van zijn/haar MBO-4 of HBO meewerkstage:
 
Onze voorkeur ligt bij opleidingsrichtingen die raakvlakken hebben met bijvoorbeeld; didactiek, HRM en/of webdesign/digitale media;
Ruime kennis van digitale techniek (template omgeving)
Goede communicatieve en sociale vaardigheden en die in staat is om op verschillende niveaus te communiceren;
Affiniteit met opleiden en ontwikkelen van medewerkers;
Aanvullend op het bovenstaande beschik je over de volgende eigenschappen: 
o uitstekende vaardigheden in woord en geschrift;
o je bent een positieve zelf-starter en je neemt collega’s hierin mee;
o je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, zelfstandig, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, en mensgericht;
 

Wij bieden je

Een uitdagende en afwisselende stage waar je op basis van gelijkwaardigheid bij ons je ervaring kunt opdoen en/of uitbouwen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en het verder ontwikkelen van onze organisatie. Verder bieden wij je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional, bijvoorbeeld in onze Academy.
 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze stage, dan kun je contact opnemen met 
Michiel de Goede, Manager Training & Opleiding. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-20610396. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@pontmeyer.nl onder vermelding van ‘Stage T&O’.
 

Over de organisatie

De holding Timber and Building Supplies Holland ofwel “TABS Holland” bestaat uit een groep van vooraanstaande bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels, bewerkingsbedrijven en een kozijnenfabriek. Iedere dag dragen ca. 1600 medewerkers bij aan ons succes. De onderstaande bedrijven vallen onder de TABS Holland organisatie:
 
PontMeyer
Astrimex
Hillegersbergsche Gevelproducten
Centrop Houtimport
Houthandel Van Dam
Jongeneel
Megamat
Houtindustrie Opmeer
RET
Trima plaatmaterialen
Heuvelman Hout

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok