TERUG

Supply Chain Planner - TABS Holland

Als Supply Chain Planner is het jouw uitdaging om de voorraad van onze ruim 90 bouwwinkels optimaal te houden, gericht op een maximale beschikbaarheid bij een zo hoog mogelijke omloopsnelheid. Je hebt de verantwoordelijkheid over de voorraadhoogtes, bepaalt wanneer en hoeveel er besteld moet worden, met als doel een tevreden interne én externe klant.

Daarnaast:

Bestel je voorraden die door de vestigingen en logistieke centra worden gevoerd
Overleg je met de inkoopafdeling voor de beste leveringscondities en ondersteun je hen door het geven van (on)gevraagd advies
Ben je op de hoogte van alle noodzakelijke kennis en ontwikkelingen van onze leveranciers
Maak je analyses en stel je ambitieuze verbeterplannen op om landelijk te implementeren
Maak je voorstellen m.b.t. efficiënte voorraadaanvullingen en voorraadhoogtes
Zorg je voor de juiste instellingen binnen de verschillende voorraadsystemen (SAP en SLIM4)

 

Jouw capaciteiten:

 
Wij zoeken een professionele gesprekspartner voor onze interne klanten, die, laten we eerlijk zijn, echt niet altijd tevreden zijn. Maar dat wil jij liever voor zijn, omdat je graag op de feiten vooruit loopt. Gezien de ambities die wij hebben als organisatie en afdeling zoeken wij iemand die energie krijgt van optimaliseren, verbeteren én dat ook nog eens over de bühne weet te brengen. Voor de balans in het team zijn wij op zoek iemand met enige jaren werkervaring (bij voorkeur op het gebied van Supply Chain Management).
 

Verder vragen wij:

 
Een afgeronde HBO opleiding (affiniteit met logistiek en Supply Chain Management is een pré)
Sterke communicatieve vaardigheden en een groot leervermogen
Een gezond analytisch vermogen
Een pro-actieve en zelfstandige drive, jij ziet uitdagingen in plaats van problemen
 

Je team:

 
Als Supply Chain Planner ben je werkzaam op de afdeling Supply Chain. Het team bestaat uit een mix van young professionals en ervaren voorraadbeheerders. Met jouw collega’s verzorg je dagelijks de voorraadaanleveringen voor de vestigingen en de logistieke centra in het land. Je hebt een jonge manager die open staat voor jouw nieuwe frisse ideeën. Je standplaats is in eerste instantie Utrecht en op termijn Zaandam.
 

Wij bieden je:

 
Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. Verder bieden we je:
Cursus SLIM4 bij Slimstock, de marktleider op voorraadbeheer gebied.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar worden we heel blij van. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt
Een informele werkomgeving
Korting op alle artikelen die we verkopen
 

Een werkdag uit het leven van…

 
Je komt op kantoor en start SAP en SLIM4 op en je checkt de beschikbaarheid van de artikelen die jij beheert. Je constateert dat de beschikbaarheid op 97,8% staat en duikt gelijk in de laatste 2,2%, je baalt en stelt je zelf de vraag hoe je naar de 100% score toe kan werken op een zo efficiënt mogelijke manier maar zonder dat de voorraad ontploft. 
Je ontdekt een trend in de omzet van de afgelopen maanden en anticipeert hierop door een verbetervoorstel te schrijven; je manager is enthousiast en maakt direct tijd voor je. Samen bepalen jullie de weg en vervolgens zet jij de eerste acties uit, om te zorgen voor een super beschikbaarheid en een optimale omloopsnelheid. 
Aan het einde van de dag check je voor een laatste keer je mail en ontvang je net van Productmanagement succesvolle afzetcijfers van de productgroep waar jij vorige maand de trend in hebt ontdekt. Nu kunnen we als afdeling weer een succesje vieren!
 

Enthousiast geworden?

 
Ben je enthousiast geworden en heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met de heer R. (René) van Kesteren, Manager Supply Chain op telefoonnummer 06 - 51030258. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar solliciteren@jongeneel.nl onder vermelding van vacaturenummer 2018.02.11.
 

Organisatie:

 
Timber and Building Supplies Holland N.V., is een grote naam in bouwend Nederland. Deze nieuwe naam is ontstaan na de overname van Deli Building Supplies door PontMeyer en is daarmee de grootste hout en bouwmaterialen leverancier van Nederland. Met in totaal 100 vestigingen en 1500 medewerkers is de groep een grote speler die succesvol door de bouwcrisis heen gekomen is. De bouwmarkt moest uit een diep dal komen, maar trekt inmiddels stevig aan. Timber and Building Supplies Holland N.V. staat er zowel qua marktaandeel, maar ook qua financiële resultaten goed voor en heeft nog veel plannen om nog beter te worden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok