Theuma Deuren

theuma deuren

Theuma biedt een uitgebreide collectie binnendeuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor vrijwel elk woning- en utiliteitsbouwproject. Standaard uitgevoerd of vakkundig op maat gemaakt en in tal van technische uitvoeringen. De deuren en kozijnen worden in twee fabrieken geproduceerd: de deurenfabriek is gevestigd in Bekkevoort, België, en de kozijnenfabriek, voorheen Polynorm Bruynzeel, is gevestigd in Nijkerk, Nederland.

Assortiment

  • Deuren
  • Kozijnen
  • Schuifdeursystemen
  • Technische deur-kozijncombinaties
  • Hang- en sluitwerk deuren en kozijnen

 

Bij Theuma gaat het verder dan het produceren van deuren en kozijnen. Ook voor specialistische oplossingen, architectonische keuze, bestek en montage kunt u terecht. Neem contact op met een Jongeneel vestiging bij u in de buurt en we helpen graag verder met de nodige kennis en adviezen.

Om het u gemakkelijker te maken, heeft Theuma een aantal concepten/programma’s.  

 

SPEED5+ programma

Dankzij het vernieuwde SPEED5+ programma, kunt u in vijf werkdagen plus uw vaste routedag* beschikken over een ruim assortiment Brucoral® HPL-deuren. Met deze unieke, korte levertijd speelt Theuma in de op de cruciale vraag naar snelle levering en flexibiliteit in de afbouwfase van projecten. Uw binnendeuren worden zo tijdig geplaatst, ook op het moment dat de tijdsdruk voor oplevering het hoogst is.

De Theuma kleurenwaaier ligt op onze vestigingen.

Binnendeuren en kozijnen behoren tot de producten die in de afbouwfase verwerkt worden, wanneer de tijdsdruk voor de oplevering vaak het hoogst is. Levertijd en flexibiliteit van de deurenleverancier zijn doorslaggevende keuzecriteria  voor onze klanten. Als antwoord op deze vraag heeft Theuma een uniek SPEED5+ programma ontwikkeld. SPEED5+ geeft u de keuze uit een breed assortiment deuren en kozijnen waarvan de levertijd uniek is.

Deuren voor de utiliteitsbouw
Het Brucoral® HPL-assortiment is uitgebreid vertegenwoordigd in het SPEED 5+ programma.
Met de twintig meest courante HPL-kleuren van de leidende producent Formica® en keuzes uit brandwerendheid van 30 en 60 minuten aangevuld met een onbeperkte keuze uit glasopeningen, heeft u vrijwel altijd uw juiste standaarddeur snel geleverd.
Vanzelfsprekend worden de deuren voorzien van boring van slotgatkast en voorplaat t.b.v. Nemef 1200 serie (o.g.)

5 productiedagen*
In het kader van het unieke SPEED5+ programma van Theuma worden deur en kozijn in amper 5 werkdagen geproduceerd. U kunt in 5 werkdagen + vaste routedag beschikken over een ongekend breed assortiment aan binnendeuren en kozijnen.

*De genoemde levertijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid van HPL en aanleverdag. Voorbehoudens tussentijdse wijzigingen en drukfouten.

Alles in één hand met het Total Service Concept

Bouwen is een samenspel van vele disciplines dat naadloos in het bouwproces moet passen. Daarom biedt Theuma het Total Service Concept. Dankzij dit unieke serviceconcept heeft u één contactpersoon en kunt u de totale werkvoorbereiding, de coördinatie op de bouwplaats en de montage uit handen geven. Zo heeft u het juiste product, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Innovatieve deur-kozijncombinaties voor de transformatiemarkt 

Bij de transformatie van gebouwen is het van groot belang dat aan de eisen voor brand-, geluid- en inbraakwerendheid wordt voldaan. Als expert op het gebied van wet- en regelgeving adviseren en assisteren wij u hier graag bij. Daarnaast presenteren wij u graag ons transformatieconcept: kostenbesparende, geattesteerde deur-kozijncombinaties voor onder andere inpandige woningtoegang en bergingen. In een lijn met de te plaatsen binnendeuren en kozijnen, compleet met het bijbehorende hang- en sluitwerk.

Deuren en kozijnen in optimale conditie

Deuren en kozijnen in optimale conditie houden? Bekijk de voorschriften


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok