tijdelijk

Jongeneel zet vol in op BIM wat staat voor Bouw Informatie Management. Vaak zie je dit terug via een 3D-model waarin heel veel informatie staat. De materialen in dit model kun je voorzien van prestatie-eisen, materialen, esthetische eisen en ga zo maar door. Bimmen zorgt voor een betere samenwerking, efficiënter werken en minder faalkosten. BIM is niet alleen voor de grote aannemers, maar ook voor onderaannemers en kleine bouwbedrijven.

 

JONGENEEL BIBLIOTHEEK 

Belangrijke materialen die je bij Jongeneel kunt krijgen zijn beschikbaar in BIM-formaat. Dat gaat verder dan een leuke visuele weergave, want de uitgebreide achterliggende dataspecificatie per product is wat echt het verschil maakt.  Via onze gratis plugin kun je de Jongeneel BIM bibliotheek in jouw Revit zetten waarna je al onze materialen met bijbehorende data kunt opnemen in jouw model. Onze bibliotheek maakt bimmen nog makkelijker en nog nuttiger.

 

BIM MATERIAALSTATEN MAKEN HET ECHTE VERSCHIL 

Bij BIM denken mensen al vaak aan een 3D-model maar bimmen levert veel meer op dan enkel dat. Met BIM krijg je met één druk op de knop een eenvoudig inzicht in alle materialen en bouwonderdelen in het model. Wij kunnen hier een gedetailleerde materiaalstaat van maken, zo heb je alle benodigdheden snel inzichtelijk.

 

JONGENEEL BIEDT MAATWERK EN ADVIES 

Op basis van jouw BIM-model maken wij een gedetailleerde materiaalstaat en gaan we nog verder dan dat. We adviseren je op basis van jouw BIM-model graag in een vroeg stadium over materialen, de juiste aansluitingen en toepassingen van het product. 

Neem voor meer informatie over onze BIM mogelijkheden contact op met je Jongeneel contactpersoon of manager Services Hedy van Opzeeland (+31) 6- 13759619

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok