Trespa

trespa gevelbekleding

Trespa

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de voornaamste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken. Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen, heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

 

 

Bestel gratis Trespa-stalen via onderstaande formulier

In samenwerking met Jongeneel stelt Trespa een speciale samplebox beschikbaar. Bestel de samplebox direct gratis via onderstaand formulier en al enkele dagen later heeft u de samplebox op kantoor of in de bouwkeet.

 

 
Bestel gratis Trespa-stalen via onderstaande formulier. 

 

Unieke bedrijfseigen technologieën

Trespa heeft internationaal een goede reputatie opgebouwd vanwege haar plaatmaterialen en de bijdrage ervan aan de architectuur. De belangrijkste productlijn Trespa® Meteon®, Trespa’s belangrijkste programma architectonische platen voor gevels en exterieurtoepassingen, is gecreëerd om te inspireren, ontwikkeld om te presteren en geconstrueerd voor een lange levensduur.

Trespa® Meteon®

De unikleuren van Trespa® Meteon®  zijn op basis van een eigen kleurenkaart van Trespa. Daarnaast biedt Trespa met de collecties Metallics, Naturals, Lumen en Wood Decors veel varianten met bijvoorbeeld houtnerf- en organische motieven. 

 

Trespa® Izeon®

Trespa® Izeon® is een op RAL-kleuren gebaseerde productlijn. Hierdoor sluiten de kleuren van Trespa Izeon aan bij diverse andere bouwproducten die ook op RAL-kleuren gebaseerd zijn. Trespa® Izeon® is een kras-, slag- en stootvaste gevelplaat met vertrouwde Trespa®- kwaliteit. De plaat is onderhoudsvriendelijk en makkelijk reinigbaar. De gevelplaten hebben een hoge levensduur en zijn kleurstabiel waarbij het oorspronkelijke uiterlijk behouden blijft. Trespa® Izeon® is eenvoudig te zagen en zonder nabewerking snel te monteren.
Trespa® Izeon® is verkrijgbaar in 9 courante RAL-kleuren en naast een standaard formaat nu ook verkrijgbaar in handzaam formaat van 2130 x 1420mm. 


 

Trespa Pura NFC®

Trespa Pura NFC® is de nieuwste ontwikkeling in gevelstroken en biedt door de natuurlijke uitstraling een uitstekend alternatief voor hout.
Trespa Pura® is makkelijk op verschillende lengtes te plaatsen en monteren en kan zowel horizontaal als verticaal, naast elkaar of als potdekselwerk worden gemonteerd. De gevelstroken worden met een passend bevestigingssysteem geleverd, inclusief profielen, clips en schroeven.
Trespa Pura NFC® hoeft niet te worden geschilderd of afgelakt. Het is slag- en stootvast en bestand tegen weersinvloeden en UV-straling. Trespa Pura NFC® wordt standaard met PEFC-keurmerk en 10 jaar garantie geleverd. Trespa Pura NFC® is op bestelling leverbaar in 8 natuurlijke houttinten en 8 Uni kleuren.

 
   


 


 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok