Trespa op maat

 


Door de grote voorraad en ons bewerkingscentrum, De Platerij, kunt u Trespa snel en op maat verkrijgen.

Jongeneel is de grootste gevelleverancier van Nederland. En dat is niet voor niets. Als geen ander begrijpen wij wat er bij een gevel komt kijken en dat is veel meer dan alleen een gevelplaat. Veel van onze klanten hebben al ervaren hoe efficiënt en prettig het is om ons al in een vroeg stadium te betrekken bij een gevelproject.

Uw voordelen:
1. Compleet Trespa-assortiment leverbaar
2. Grootste Trespa-voorraad in Nederland
3. Snelle levering van standaard platen; levering binnen 2-3 werkdagen
4. Op maat zagen en bewerken; levering binnen 5-7 werkdagen (klik hier voor de bewerkingsmogelijkheden)
5. Vakkundig advies over montage, regelgeving, zagen en toebehoren
 

 

Vraag ons advies
voor uw Trespa-project:

Trespa

De Platerij

 

Trespa Pura

Trespa Pura NFC is de nieuwste ontwikkeling in gevelstroken en biedt door de natuurlijke uitstraling een uitstekend alternatief voor hout.

Trespa Pura is makkelijk op verschillende lengtes te plaatsen en monteren en kan zowel horizontaal als verticaal, naast elkaar of als potdekselwerk worden gemonteerd. De gevelstroken worden met een passend bevestigingssysteem geleverd, inclusief profielen, clips en schroeven.

Trespa Pura hoeft niet te worden geschilderd of afgelakt. Het is slagen stootvast en bestand tegen weersinvloeden en UV straling. Trespa Pura wordt standaard met PEFC keurmerk en 10 jaar garantie geleverd. Trespa Pura is op bestelling leverbaar in 6 natuurlijke houttinten. Vraag een offerte aan.

Trespa Izeon

Trespa Izeon is een kras-, slag- en stootvaste gevelplaat met vertrouwde Trespa kwaliteit. De plaat is onderhoudsvriendelijk en makkelijk reinigbaar.

De gevelplaten hebben een hoge levensduur waarbij het oorspronkelijke uiterlijk behouden blijft. Trespa Izeon is eenvoudig te zagen en zonder nabewerking snel te monteren.

Trespa Izeon is verkrijgbaar in 9 courante RAL-kleuren en naast een standaard formaat nu ook verkrijgbaar in handzaam formaat van 2130 x 1420mm.

Trespa Meteon

De unikleuren van Trespa Meteon zijn op basis van een eigen kleurenkaart van Trespa. Daarnaast biedt Trespa met de collecties Metallics, Naturals en Wood Decors veel varianten aan met bijvoorbeeld houtnerf- en organische motieven.

 

Trespa Izeon

Trespa Izeon

meer

 

 

Trespa Meteon 1-zijdig

Trespa Meteon 1-zijdig

meer

 

 

 

Trespa Meteon 2-zijdig

Trespa Meteon 2-zijdig

meer

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok