Verwerking en montage van Trespa Pura en Trespa Izeon

Demosessie Trespa voor de bouwprofessional

Tijdens de demosessie laten wij u kennismaken met Trespa Pura en Trespa Izeon. Naast productdemonstraties kunt u ook zelf aan de slag om uw eigen demo exemplaar te maken. Na deze demosessie weet u hoe u met Trespa Pura en Trespa Izeon aan de slag kunt. Tussen 07:30 en 12:30 uur kunt u binnenlopen en aanschuiven wanneer het u uitkomt.  

Kijk in het schema voor de locaties. 

 

Trespa Pura

Trespa Pura NFC is de nieuwste ontwikkeling in gevelstroken en biedt door de natuurlijke uitstraling een uitstekend alternatief voor hout.

SNEL EN MAKKELIJK TE INSTALLEREN

Trespa Pura is makkelijk op verschillende lengtes te plaatsen en monteren en kan zowel horizontaal als vertikaal, naast elkaar of als potdekselwerk worden gemonteerd. De gevelstroken worden met een passend bevestigingssysteem geleverd, inclusief profielen, clips en schroeven.

ONDERHOUDSARM EN DUURZAAM

Trespa Pura hoeft niet te worden geschilderd of afgelakt. Het is slagen stootvast en bestand tegen weersinvloeden en UV straling. Trespa Pura wordt standaard met PEFC keurmerk en 10 jaar garantie geleverd. Trespa Pura is op bestelling leverbaar in 6 natuurlijke houttinten. Vraag een offerte aan.

Trespa Izeon

Trespa Izeon is een kras-, slag- en stootvaste gevelplaat met vertrouwde Trespa kwaliteit. De plaat is onderhoudsvriendelijk en makkelijk reinigbaar.

De gevelplaten hebben een hoge levensduur waarbij het oorspronkelijke uiterlijk behouden blijft. Trespa Izeon is eenvoudig te zagen en zonder nabewer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van onze website accepteert u deze cookies.Ok